Ποζάρετε για να κρύψετε το σώμα σας επειδή ντρέπεστε γι' αυτό;

Μια ειλικρινής ανάρτηση από μια μαμά που δεν ντρέπεται για το κορμί της

Μία Μαμά
Ποζάρετε για να κρύψετε το σώμα σας επειδή ντρέπεστε γι' αυτό;

Οι μαμάδες έχουν πολλά να σηκώσουν στις πλάτες τους. Εκτός από την ανατροφή των παιδιών τους, τη φροντίδα του σπιτιού τους και την ψυχική τους υγεία, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τα σχόλια μερικών που στέκονται στο αγύμναστο και πλαδαρό κορμί τους. Κορμί που πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο ένα πλάσμα. Το παιδί τους.

Η Suzie Thomas έκανε μια απίθανη ανάρτηση, ποζάροντας γεμάτη αυτοπεποίθηση στο φωτογραφικό φακό και δείχνοντας με περηφάνια το κορμί της. Το σχόλιο που συνόδευσε αυτή τη φωτογραφία; Ενθαρρυντικό για όλες εκείνες τις γυναίκες που ντρέπονται για το κορμί τους, που αγοράζουν φαρδιά ρούχα για να κρύψουν τις ατέλειές τους και που ποζάρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται η πλαδαρότητα, η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες.

"Ποζάρετε κρύβοντας το κορμί σας επειδή ντρέπεστε για αυτό;

Συνήθιζα να το κάνω κι εγώ αυτό.


https://www.instagram.com/p/Cahn3SKr_0o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκρυβα το μεγάλο μου στήθος.

Έβαζα βάρος για να μην αρέσω σε κανέναν.

Μοιάζω διαφορετική μετά τη γέννα δύο παιδιών και δεν μου αρέσει το καινούριο μου σώμα.

Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη αν είμαι έτσι.

Ήμουν στη θέση σου.

Αλλά κουράστηκα να κρύβομαι. Είμαι έτοιμη να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο. Οπότε αρχίζω να ποζάρω όπως στη δεύτερη φωτογραφία.

Εσείς είστε έτοιμες να κάνετε το ίδιο μαζί μου;

Γιατί μεγαλώσαμε σε έναν κόσμο όπου τα "μεγαλύτερα" κορμιά δεν είναι κοινωνικά αποδεκτά;"

Σε μια άλλη ανάρτησή της είχε γράψει πάλι:


https://www.instagram.com/p/CWGvl44lAsS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Συσχετίζετε το βάρος με την ευτυχία και την υγεία;

Εγώ συνήθιζα να το κάνω. Πίστευα ότι έπρεπε να είμαι σαν τα άλλα κορίτσια και να είμαι αδύνατη για να νιώθω ευτυχισμένη, υγιής, γεμάτη αυτοπεποίθηση, για να αρέσω στα αγόρια, όλα τα πράγματα.

Αλλά για μένα όσο πιο αδύνατη γινόμουν, γινόμουν επίσης και πιο δυστυχισμένη. Δεν έχει να κάνει με το να είσαι αδύνατη ή χοντρή. Μερικές γυναίκες δεν μπορούν να χάσουν βάρος ή να ελέγξουν το βάρος τους, μαντέψτε γιατί; Γονίδια!

Έχει να κάνει με την αποδοχή του εαυτού μας. Είτε έχετε γεννήσει παιδιά, είτε έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα εικόνας σώματος και βάρους, είμαι εδώ για να σας πω ότι είστε όμορφες όπως ακριβώς είστε.

Η εστίαση στην άσκηση, το φαγητό, την ψυχική υγεία κ.λπ. είναι αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό σε αυτή τη ζωή και αυτό που θα σας οδηγήσει στην ευημερία.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, το σχήμα, το βάρος, το ύψος σας. ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ!"

Αυτή η περήφανη μαμά καθημερινά δείχνει το κορμί της, δεν ντρέπεται γι' αυτό και το αγκαλιάζει και το αγαπά κάθε στιγμή. Δείτε μερικές φωτογραφίες έτσι όπως τις έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγή: Instagram @suziethomass

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved