Γιατί δεν πρέπει να έχετε απαιτήσεις από τα μωρά σας

Γιατί πρέπει να δικαιολογείτε τα παιδιά σας και ό,τι κάνουν!

Μία Μαμά
Γιατί δεν πρέπει να έχετε απαιτήσεις από τα μωρά σας

Μια μαμά, η Emma Heapy, influencer στο Instagram κατάφερε με ένα υπέροχο κείμενό της να δείξει σε όλες τις νέες μαμάδες γιατί δεν πρέπει να είναι απαιτητικές με τα μωρά τους. Γιατί δεν πρέπει να περιμένουν από νωρίς πράγματα από εκείνα και γιατί δεν πρέπει τελικά να αλλάζουν τη ρουτίνα που δημιουργούν για εκείνα.

"Δεν κοιμάμαι πάντα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ξυπνάω όταν είμαι ανήσυχη ή όταν έχω άσχημα όνειρα, διψάω ή ζεσταίνομαι ή κρυώνω.

Δεν κοιμάμαι πάντα εύκολα. Σκέφτομαι ό,τι έκανα μέσα στην ημέρα, δεν βολεύομαι και μερικές φορές θέλω μια αγκαλιά.

Δεν μου αρέσει όταν το πρόγραμμα που παρακολουθώ στην τηλεόραση "κόβεται" απότομα όταν έχουμε διακοπή ρεύματος. Νιώθω άσχημα και αναστατώνομαι όταν κάποιος με ενοχλεί ή με διακόπτει.

Δεν μου αρέσουν πάντα τα γεύματα που σερβίρω. Δεν καλύπτουν πάντα τις λιγούρες μου. Άλλοτε είναι αρκετά πικάντικα ή τους λείπει αλάτι.

Δεν μου αρέσει όταν δεν μπορώ να βρω το αγαπημένο μου μπλουζάκι για να φορέσω, το βιβλίο μου για να διαβάσω ή την κούπα μου για να πιω σε αυτή. Συχνά χρειάζεται να βρω αυτά τα πράγματα ΤΩΡΑ.

Ποτέ δεν μου άρεσε να μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι που θέλω. Συνήθως διαμαρτύρομαι και προσπαθώ να το κάνω έτσι κι αλλιώς.

Έτσι, πώς μπορώ να περιμένω περισσότερα πράγματα από τα παιδιά μου; Αυτά ούτε που μιλάνε ακόμη".

πηγή: Instagram Emma Heaphy

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved