Η Kimberly Van Der Beek μιλά για τη φροντίδα της οικογένειάς της

Συνεργάζεται με το περιοδικό People και μέσω ενός blog δίνει συμβουλές στις νέες μαμάδες. Η Kimberly σύζυγος του ηθοποιού James Van Der Beek είναι μαμά δύο παιδιών, της Olivia 19 μηνών και του Joshua 6 μηνών. Με τον πρωταγωνιστή του Dawson's Creek παντρεύτηκε το 2010 και από τότε η οικογένειά της είναι το πρώτο της μέλημα. Στα κείμενα της η Kimberly μιλά για την καθημερινότητά τους και για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει γι' αυτούς.

Η Kimberly Van Der Beek μιλά για τη φροντίδα της οικογένειάς της

Αυτό που τονίζει στα κείμενα της είναι πως πάνω απ' όλα είναι η διατροφή τους και ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν πολύ βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει ο καθένας.

Θηλασμός

«Είναι μία απίστευτη εμπειρία για να δεθείτε με το μωρό σας και η πιο αγνή μορφή διατροφής γι' αυτό. Βοηθάει ακόμη και στην απώλεια κιλών.»

Φτιάξτε το δικό σας φαγητό

«Φτιάχνουμε συχνά το φαγητό του μωρού ανακατεύοντας λαχανικά και φρούτα στο μίξερ. Κάνουμε παραπάνω και το βάζουμε στο ψυγείο.»

Τρώτε λιγότερο κρέας

«Μία φορά την εβδομάδα να την έχετε ως την ημέρα χωρίς κρέας. Βάλτε πιο πολλά λαχανικά στη διατροφή σας.»

Εξοικονόμηση χρόνου

«Να έχετε στο μυαλό σας κάποιες έξτρα και εύκολες συνταγές. Μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα που έχετε πολύ χρόνο, φτιάξτε πράγματα που μπορούν να μπουν στην κατάψυξη και με λίγο χρόνο στο φούρνο, ή στα μικροκύματα θα είναι έτοιμα.»

Φτιάξτε ένα μικρό κήπο

«Δεν θα πείραζε εάν έχετε το χρόνο και το χώρο βέβαια να φτιάξετε ένα δικό σας κήπο όπου θα βάζετε τα δικά σας λαχανικά και μυρωδικά για το φαγητό σας. Έτσι είστε σίγουρες για το πόσο καλά είναι αυτά που τρώτε.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved