7 τρόποι για να μείνω έγκυος!

Στις μέρες μας όπου όλα τρέχουν με τρελές ταχύτητες, ακόμα και μία εγκυμοσύνη, πρέπει να προγραμματιστεί, ειδικά από μία γυναίκα εργαζόμενη και πολυάσχολη. Στο mothersblog.gr βρήκαμε όλα αυτά που πρέπει να κάνει μία τέτοια γυναίκα ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να μείνει έγκυος και να αποκτήσει παιδί. Μάθετε ποια είναι αυτά...

7 τρόποι για να μείνω έγκυος!


Μειώστε την καφεΐνη και τη ζάχαρη. Τα φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης και τα ντεκαφεϊνέ ροφήματα είναι ό,τι πρέπει για την προ εγκυμοσύνη περίοδο.
Σταματήστε να ανησυχείτε για τις γόνιμες μέρες. Διώξτε τελείως το άγχος από τη ζωή σας και απολαύστε το σεξ με τον σύντροφό σας.
Μείνετε σε φόρμα. Δεν χρειάζεται να τρέχετε από γυμναστήριο σε γυμναστήριο ατέλειωτες ώρες αλλά να κρατηθείτε σε φόρμα με τους πιο απλούς τρόπους. Για παράδειγμα, αφιερώστε χρόνο για να περπατήσετε ώστε να γίνεται καλή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σας.
Διώξτε εντελώς το άγχος από τη ζωή σας. Με άγχος, τρέξιμο και πανικό δεν καταφέρνετε τίποτα. Όλα θα γίνουν ήρεμα και απλά αν εσείς το θέλετε.
Ενημερωθείτε από τον γιατρό σας για τις ουσίες που θα σας βοηθήσουν να συλλάβετε. Το φυλλικό οξύ είναι ό,τι πολυτιμότερο για να προετοιμαστείτε για μία καλή εγκυμοσύνη. Θα σας βοηθήσει πολύ.
Αυξήστε τις ποσότητες νερού που καταναλώνετε. Η καλή ενυδάτωση του σώματος είναι αναγκαία σε μία τέτοια περίοδο.
Τρώτε υγιεινά και αποφεύγετε τις λιπαρές τροφές. Έτσι, θα παίρνετε όλα τα συστατικά που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή κατάσταση ώστε να υποδεχθεί ιδανικά μία εγκυμοσύνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved