Συγγραφέας βιβλίου για μαμάδες υποστηρίζει: «Ποτέ δεν θα καταφέρει μία γυναίκα να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν τη γέννα»

Αρκετά δυσοίωνη και πεσιμίστρια εμφανίζεται στο βιβλίο της μία μαμά τριών παιδιών.

Συγγραφέας βιβλίου για μαμάδες υποστηρίζει: «Ποτέ δεν θα καταφέρει μία γυναίκα να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν τη γέννα»

Πρόκειται για τη συγγραφέα του βιβλίου Motherhood Comes Naturally (and Other Vicious Lies) (μετάφραση στα ελληνικά: Η μητρότητα έρχεται φυσιολογικά και άλλα πολλά ψέματα) την Jill Smokler η οποία μάλλον μετά τις γέννες των παιδιών της δεν νιώθει και ιδιαίτερα καλά ούτε με το σώμα της ούτε με την ίδια της τη ζωή. Δεν εξηγείται αλλιώς το πόσο μαύρα και άραχνα δείχνει να είναι όλα όσα έπονται μίας γέννας για μία μητέρα. Σύμφωνα με την ίδια, οι νέες μαμάδες πρέπει να ξεχάσουν επίσης και τη φυσιολογική ζωή τους στο σεξ μετά τον ερχομό ενός μωρού ενώ όπως υποστηρίζει μία γυναίκα δεν αποκτά ποτέ πίσω τη σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος. «Ό,τι και αν άκουσα για τη μητρότητα πριν γίνω μητέρα, είναι εντελώς λάθος» είπε η ίδια σε μεγάλη εφημερίδα στο εξωτερικό, θέλοντας να ενισχύσει την άποψή της για τους λόγους που την οδήγησαν στο να γράψει το βιβλίο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved