Επίλεξε τη σωστή δίαιτα για σένα

Δεν είναι μόνο να αρχίσεις δίαιτα το μεγάλο θέμα. Είναι να αρχίσεις τη σωστή δίαιτα για σένα. Αυτή που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου και την ιδιοσυγκρασία σου.

Επίλεξε τη σωστή δίαιτα για σένα

Κάνε μια καλή κριτική στον εαυτό σου και αποφάσισε τί ειδους χαρακτήρας είσαι. Μπορείς να μαγειρεύεις; μπορείς να ζυγίζεις τις ποσότητες; σου αρέσουν οι προθεσμίες; ξέρεις ακριβώς τι θέλεις; έχεις πειθαρχία; και δεκάδες άλλα ερωτήματα μπορούν να σου δώσουν τη σωστή απάντηση!

Κατέβασε εφαρμογη στο κινητό σου. Χάζεψέ τις όλες και βρες την ιδανική για σένα! Δίνουν συμβουλές διατροφής και φυσικής κατάστασης και θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το βάρος σου ακόμη κι όταν τελειώσεις!

Βάλε πρόγραμμα. Γράψε το μενού και ψώνισε εγκαίρως. - όχι όταν πεινας. Στο σούπερ μάρκετ πας πάντα χορτάτη!

Σκέψου ρεαλιστικά: Δεν μπορείς να χάσεις 5 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα! Προχώρησε σε λογικές αλλαγές και ίσως τις κάνεις συνήθεια!

Κράτα ημερολόγιο με αριθμούς! Το να ξέρεις τις τιμές της υγείας σου (καρδιακός παλμός, δείκτης μάζας σώματος) μπορεί να σε ωθήσει να τις βελτιώσεις. Ρώτα το γιατρό σου πόσο συχνά πρέπει να πηγαίνεις για εξετάσεις.

Βάλε μυρωδικά! Ασε το αλάτι και παίξε με τα μπαχαρικά!

Move it! Oποτε και όπως μπορείς, κουνήσου. Διάδρομος, σκάλες, περπατημα, κάνε ό,τι μπορείς και όσο μπορείς.

Mεινει ενυδατωμένη: Οποια δίαιτα κι αν διαλέξεις, πίνε νερό! Πολύ νερό!

Αποφάσισε αν θελεις γρήγορη και αποτελεσματική διαιτα, ή μια ισορροπημένη διατροφή! Αν θέλεις ένα κοντινό στόχο σε λιγο χρόνο μπορεί να χρειαστέι να κάνεις κάποια αυστηρή, χημική ή πρωτεϊνική δίαιτα, ενώ για μία πιο μακροπρόθεσμη υγιεινή διατροφη θα πρέπει να διαλέεξις ένα πρόγραμμα με τροφές από όλες τις ομάδες, και πιο αργή αλλά σταθερή απώλεια κιλών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved