Δίαιτα με γιαούρτι: Χάστε έως 10 κιλά σε 7 μέρες!

Η δίαιτα με γιαούρτι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για γρήγορη απώλεια βάρους.

Δίαιτα με γιαούρτι: Χάστε έως 10 κιλά σε 7 μέρες!

Ωστόσο, πρόκειται για μία αυστηρή δίαιτα (μην σας ξεγελά το γιαούρτι), γι΄ αυτό και δεν πρέπει να την κάνετε για περισσότερες από επτά ημέρες. Στη συγκεκριμένη δίαιτα δεν χρειάζεται τα γαλακτοκομικά να είναι με λίγα λιπαρά καθώς δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι τα λάιτ γαλακτοκομικά προϊόντα είναι καλύτερα από τα πλήρη. Επίσης, όταν ένα προϊόν περιέχει λιγότερες θερμίδες χωρίς να προκαλεί κορεσμό της πείνας, δεν μειώνει τη συνολική πρόσληψη θερμίδων μέσα στην ημέρα. Επιπλέον, τα περισσότερα πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν λιγότερη λακτόζη.

Πριν ξεκινήσετε αυτή τη δίαιτα θα πρέπει να γνωρίζετε αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη ή αν έχετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας ( αυτό ισχύει για όλες τις δίαιτες).

Ημέρα 1η - 5 πατάτες φούρνου και 6 φλιτζάνια γιαούρτι
Ημέρα 2η - 115 γρ. βραστό κοτόπουλο και 6 φλιτζάνια γιαούρτι
Ημέρα 3η - 115 γρ. μοσχάρι βραστό και 6 φλιτζάνια γιαούρτι
Ημέρα 4η - 115 γρ. σολομό στον ατμό με γιαούρτι
Ημέρα 5η - φρούτα και λαχανικά (εκτός από μπανάνες ή σταφύλια) και 6 φλιτζάνια γιαούρτι
Ημέρα 6η - 6 φλιτζάνια γιαούρτι
Ημέρα 7η - νερό μεταλλικό

Tip: Καταναλώστε απλό γιαούρτι και αποφύγετε τη χρήση ζάχαρης. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε φρέσκα πράσινα λαχανικά και λίγο μέλι (όχι όμως καθημερινά).

Όλες οι προτεινόμενες δίαιτες δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. Ο διαιτολόγος- διατροφολόγος είναι εκείνος που θα σας υποδείξει ποια δίαιτα πρέπει να ακολουθήσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved