Δίαιτα για γρήγορο αδυνάτισμα: Χάστε 9 κιλά τρώγοντας σούπες

Η βιομηχανία της διατροφής εκρήγνυται με δίαιτες που είναι στη μόδα, όπου μπορείτε να φάτε μόνο ένα είδος φαγητού, όπως σούπες ή να περιορίσετε τον εαυτό σας να πίνει μόνο "Detox" ροφήματα για να χάσετε βάρος γρήγορα.

Δίαιτα για γρήγορο αδυνάτισμα: Χάστε 9 κιλά τρώγοντας σούπες

Όταν θέλετε να χάσετε 9 κιλά, μια γρήγορη λύση που μπορεί να φαίνεται ελκυστική, ειδικά όταν βλέπετε όλες εκείνες τις "πριν" και "μετά" φωτογραφίες, ενδέχεται να σας εντυπωσιάσει. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι μπορεί να χάσετε κιλά αλλά να τα πάρετε ξανά γρήγορα και τις περισσότερες φορές να πάρετε περισσότερο βάρος συγκριτικά με το όσο χάσατε αρχικά. Ωστόσο, ορισμένες τροφές που υπάρχουν σε αυτές τις δίαιτες που έγιναν μόδα, όπως είναι οι σούπες, μπορεί να είναι ευεργετικές, όταν είναι μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής.

Δεν μπορεί να πήρατε 9 κιλά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στην πραγματικότητα, έχουν μεσολαβήσει μήνες και μήνες. Έτσι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε 9 κιλά είναι η μεθοδικότητα. 1 με 2 κιλά την εβδομάδα είναι αρκετά ώστε χάσετε σε διάστημα τριών μηνών τα κιλά που σας ταλαιπωρούν.

Το διατροφολόγιό σας θα πρέπει να περιέχει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια, δημητριακά ολικής αλέσεως και υγιή λίπη.

Έτσι αντί να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα στερητικής δίαιτας απλά δοκιμάστε την τεχνική που θα σας προτείνουμε παρακάτω. Αν δείτε αποτελέσματα σε μια εβδομάδα τότε συνεχίστε τη μέχρι να χάσετε τα επιθυμητά κιλά σας.

Το πρωί μπορείτε να τρώτε 2 φρυγανιές με 1 κ.τ.γ μέλι ή ταχίνι ή ένα αβγό. Για δεκατιανό ή απογευματινό φάτε ένα φρούτο (οποιοδήποτε θέλετε εσείς) ή 6 αμύγδαλα. Το μυστικό τώρα κρύβεται στο μεσημεριανό και το βραδινό σας. Πριν από το γεύμα ή το δείπνο καταναλώστε μία κούπα σούπα ή λαχανικών ή βοδινού κρέατος. Αποφύγετε το άμυλο μέσα στις σούπες που θα φτιάξετε και εμπλουτίστε τις με διάφορα λαχανικά. Για παράδειγμα, ένα φλιτζάνι σούπα λαχανικών με βοείο κρέας παρέχει περίπου 40 θερμίδες. Αν φάτε μια τέτοια σούπα πριν από το δείπνο και το γεύμα σας για μια εβδομάδα θα εξoικονομήσετε τουλάχιστον 1.750 θερμίδες ή αλλιώς μισό κιλό σωματικού βάρους.

Όταν φάτε τη σούπα σίγουρα θα νιώσετε πλήρης και δεν θα χρειαστεί να φάτε εκείνες τις τηγανιτές πατάτες που λιγουρεύεστε, ούτε τις πένες με τα διάφορα τυριά. Μπορείτε να φάτε σούπες που περιέχουν ψάρι, λαχανικά, κοτόπουλο, μοσχάρι, όσπρια (όπως ρεβύθια και φακές) καθώς και άπαχο χοιρινό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved