Χρησιμοποιήστε παγοκύστες... για να χάσετε βάρος!

Αυτό το δισκάκι απο πλαστικο ή σιλικονη που βρίσκεται στο ψυγειο σας, δεν έχει βρει ακόμη όλες τις χρήσεις που του αξίζουν! 

Χρησιμοποιήστε παγοκύστες... για να χάσετε βάρος!

Δεν το ξέρετε αλλα μπορεί να γίνει το τέλειο βοήθημα για να χάσετε βάρος!

Ορίστε με ποιους τρόπους:

Μπισκότα: Οποιος έχει ψήσει με τα χεράκια του μπισκότα, ξέρει ότι δύσκολα μπορείς να αντισταθείς και να φας μονο ένα. Οπότε την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μπισκότα για τα παιδιά, φτιάξτε το μισό μείγμα και το υπόλοιπο μοιράστε το στις παγοθήκες. Και όταν σας ερθει η όρεξη να φάτε κάτι γλυκό, αντί να πέσετε με τα μουτρα στη μερέντα ή τη σοκολάτα (ολόκληρη) στο ψυγείο σας, βγάλτε ένα παγωμένο μπαλάκι από την κατάψυξη, (άντε και δύο), ψήστε τα και ικανοποιείστε την όρεξή σας χωρις να χάσετε το μέτρημα στις θερμίδες σας!

Χυμός: Παγώστε χυμο από φρεσκοστυμένα λεμόνια, λάιμς ή πορτοκάλια και προσθέστε γεύση με αυτά στο νερό ή τη σόδα σας! Θα έχει πολύ λιγότερες θερμίδες από ένα ολόκληρο ποτήρι χυμό!

Βότανα: Είτε φρέσκα είτε ξερά, βάλτε στις θήκες βασιλικό, ρίγανη, μαϊντανό και γεμίστε με νερό. Κρατήστε το στην κατάψυξη και όταν φτιάξετε μια σουπα ή σάλτσα, πετάξτε μέσα τους σπιτικούς σας κύβους λαχανικών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved