6 κόλπα για όλες τις δίαιτες!

Η βιομηχανία της διατροφής είναι γεμάτη μύθους! Ο κόσμος αν ακολουθούσε όλες αυτές τις συμβουλές που διαβάζει, θα είχε τρελαθεί.

6 κόλπα για όλες τις δίαιτες!

Πάρα πολλά από αυτά που μαθαίνουμε κατά καιρούς δεν έχουν απολύτως καμία υπόσταση. Μερικά όμως tips είναι διαχρονικά, αληθινά και έτοιμα να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος:
Πέρα από όλα εκείνα που έχετε διαβάσει υπάρχουν 6 απλά πράγματα που μπορείτε και πρέπει να κάνετε:

1. Πιείτε σκέτο καφέ το πρωί: Ενα ποτήρι καφέ ενεργοποιεί τον μεταβολισμό κατα 3-11%, και αυξάνει την καύση λιπους κατά 10-29% .



2. Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η χρήση πιο μικρών σε μέγεθος πιάτων, βοηθάει τους ανθρώπους να καταναλώνουν αυτόματα λιγότερες θερμίδες.



3. Φάτε πικάντικες τροφές: Οι πικάντικες τροφές, όπως το πιπέρι καγιέν, περιέχουν καψαϊκίνη, μια χημική ένωση που μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό και να μειώσει ελαφρώς την όρεξή σας.



4. Μασήστε πιο αργά: Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι το πιο αργό μάσημα μπορεί να σας βοηθήσει να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και να αυξήσει την παραγωγή των ορμονών που σχετίζονται με την απώλεια βάρους.



5. Κοιμηθείτε καλά:Έρευνες δείχνουν ότι ο κακής ποιότητας ή ελλιπής ύπνος είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες κινδύνου για την παχυσαρκία. Μάλιστα, συνδέεται με κατά 89% αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας στα παιδιά και 55% στους ενήλικες.



6. Βουρτσίστε τα δόντια σας μετά το φαγητό: Η πρακτική και η εμπειρία ανθρώπων που το εφάρμοσαν, λέει πως πολύ συχνά, αν πλύνεις τα δόντια σου, δεν υποκύπτεις στον πειρασμό να ξαναφάς ή να τσιμπολογήσεις πριν κοιμηθείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved