Δε θα πιστέψετε ποια είναι αυτή η γυναίκα! Σήμερα είναι θεά! Δείτε την διατροφή της (εικόνες)

Είναι μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους-παρουσιάστριες του κόσμου. Το κορμί της τα τελευταία χρόνια θεωρείται από τα πιο καλογυμνασμένα του Χόλιγουντ.

Δε θα πιστέψετε ποια είναι αυτή η γυναίκα! Σήμερα είναι θεά! Δείτε την διατροφή της (εικόνες)

Αρκετά συχνά έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τα σέξι μαγιό που φοράει, κάνοντας τους άντρες να αναστενάζουν! Τις καμπύλες της θα ήθελε να τις έχει η κάθε γυναίκα.

Το κορίτσι της φωτογραφίας δε θυμίζει σε τίποτα τη διάσημη σταρ όπως είναι τώρα. Μάλιστα βάζοντας δύο φωτογραφίες, του παρελθόντος και του παρόντος δίπλα δίπλα, θα νομίζει κανείς ότι επρόκειτο για δύο διαφορετικές γυναίκες!

Κι όμως! Η Μαρία Μενούνος είναι το κορίτσι της εικόνας με τα παραπανίσια κιλά και το στρουμπουλό προσωπάκι! Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, από τότε που πήγαινε στο κολλέγιο! Οι διαφορές είναι μεγάλες! Η 36χρονη δημοσιογράφος έχασε τα 18 κιλά που είχε πάρει στο κολλέγιο, ακολουθώντας μία υγιεινή διατροφή, για την οποία μάλιστα κάνει λόγο και στο βιβλίο της. Ποια είναι αυτή;

Πρωινό: Ένα μεγάλο θερμός με ζεστό νερό, γιαούρτι και μία χούφτα μύρτιλλα
Διάλειμμα για καφέ: Ένα μεσαίο καφέ με γάλα και ζάχαρη
Σνακ: Ένα μικρό σακουλάκι αμύγδαλα
Μεσημεριανό: Μία μεσογειακή σαλάτα με ελιές, κοτόπουλο και τυρίο φέτα
Βραδινό: Κοτόπουλο teriyaki, μπιζέλια στον ατμό και πολύχρωμο κουνουπίδι

Ωστόσο η διάσημη δημοσιογράφος έχει αποκαλύψει κατά καιρούς και διάφορα διατροφικά μυστικά. «Για πραγματική ενέργεια τα λαχανικά και τα αμύγδαλα κάνουν δουλειά. Ένα άλλο τρικ για το οποίο μιλάω στο βιβλίο μου είναι να πίνεις σιγά σιγά ζεστό νερό καθ' όλη την διάρκεια της μέρας. Είναι ηρεμιστικό και σε καταπραΰνει, ενώ μειώνει την πείνα. Αυτή την τεχνική μου την έμαθε ο yogi φίλος μου Cameron Alborzian και πραγματικά δουλεύει», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Η μέρα μου μπορεί να γεμάτη, οπότε όταν παίρνω ένα σνακ θέλω να μου δώσει ενέργεια, να γεμίσει το σώμα μου. Μου αρέσει να τρώω λαχανικά, όπως baby carrots ή μια χούφτα αμύγδαλα. Επίσης μου αρέσουν σνακ υψηλά σε πρωτεΐνη και χωρίς λιπαρά, όπως ένα ελληνικό γιαούρτι, το οποίο έχει 2 φορές την πρωτεΐνη ενός κανονικού γιαουρτιού και με βοηθάει να ικανοποιήσω την πείνα μου. Επίσης τα βατόμουρα και τα μούρα είναι απίθανα. Συχνά παίρνω μαζί μου στην δουλειά φέτες μήλου», πρόσθεσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved