Νέα μόδα! Και η Κέιτ Γουίνσλετ φυσιολογική ως λεχώνα! (εικόνες)

Είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, βραβευμένη με Όσκαρ. Παρά την επαγγελματική της επιτυχία, δεν παύει να είναι μία μαμά σαν όλες τις άλλες, που βρίσκεται κοντά στα παιδιά της.

Νέα μόδα! Και η Κέιτ Γουίνσλετ φυσιολογική ως λεχώνα! (εικόνες)

Η Κέιτ Γουίνσλετ, έχει τρία παιδάκια και το τελευταίο είναι μόλις 3 μηνών!

Μπορεί οι περισσότερες διάσημες μαμάδες να πρόσεχαν πολύ τη διατροφή τους, τόσο κατά την εγκυμοσύνη τους, όσο και μετά, η 38χρονη ηθοποιός όμως δεν φαίνεται να νοιάζεται καθόλου για την εμφάνισή της και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της!

Έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Divergent» στο Λονδίνο, όπου και πρωταγωνιστεί και με μπόλικη αυτοπεποίθηση πόζαρε στους φωτογράφους, αδιαφορώντας για τα κιλά της. Μάλιστα, η διάσημη σταρ, επέλεξε να φορέσει ένα στενό στράπλες μακρύ φόρεμα που διέγραφε τις καμπύλες του κορμιού της. Τι κι αν της έχει μείνει η κοιλιά της εγκυμοσύνης, εκείνη χωρίς κόμπλεξ, φωτογραφήθηκε και μίλησε στους παρευρισκόμενους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι από την στιγμή που γίνεσαι μητέρα, η εμφάνισή σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η διάσημη ηθοποιός, είχε δηλώσει για το θέμα των κιλών: «Θέλω να είμαι όσο υγιής γίνεται και θέλω να περνάω όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να είμαι κοντά στα παιδιά μου τα οποία αποτελούν προτεραιότητά μου. Δε με ενδιαφέρει να έχω επίπεδη κοιλιά».

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved