Ένας υπέροχος μπαμπάς! Έχασε 18 κιλά για να σώσει την κόρη του

Μπορεί οι μαμάδες να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους και να γίνονται θυσία για εκείνα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ανάλογοι μπαμπάδες.

Ένας υπέροχος μπαμπάς! Έχασε 18 κιλά για να σώσει την κόρη του

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Εντουάρντο Καμάργκο ο οποίος άλλαξε τη διατροφή του για να σώσει την κόρη του η οποία διαγνώστηκε με ατρησία χοληφόρων. Πρόκειται για μία διαταραχή κατά την οποία η απόφραξη ή η ασυνέχεια στα χοληφόρα, προκαλεί κώλυμα στη ροή της χολής.

Η μικρή Τζαζλίν ήδη έχει χειρουργηθεί δύο φορές, αλλά οι γιατροί είπαν είναι ότι η μόνη λύση για να θεραπευτεί είναι η μεταμόσχευση. Ο Εντουάρντο μόλις το άκουσε, τους είπε ότι θα ήθελε να δωρίσει το ήπαρ στην κόρη του, κάτι βέβαια που δεν δέχθηκαν. Ο λόγος; Τα πολλά κιλά που τον έκαναν να είναι ακατάλληλος για δότης.

Ο 30χρονος άντρας όμως δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε την επόμενη στιγμή δίαιτα και γυμναστήριο για να απαλλαγεί από τα παραπανίσια κιλά. Μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να χάσει κιλά και λίπος. Η εγχείριση για τη μεταμόσχευση προγραμματίστηκε μετά από λίγο καιρό και τώρα πατέρας και κόρη είναι πολύ καλά στην υγεία τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved