Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της που την κρατούν σε φόρμα!

Είναι μία από τις πιο κομψές μανούλες και ό,τι κι αν φορέσει της ταιριάζει απόλυτα.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της που την κρατούν σε φόρμα!

Το κορμί της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν έχει υποστεί αλλαγές μιας και η ίδια προσέχει πολύ για να μην πάρει πολλά κιλά.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο περιοδικό LIKE!, και αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής που ακολουθεί προκειμένου να έχει αυτήν την σιλουέτα!

Βασικό γεύμα της ημέρας για την αγαπημένη παρουσιάστρια είναι το πρωινό. Όταν έχει χρόνο θα φάει ένα τοστ, ή δημητριακά με γάλα. Αν δεν καταφέρει να φάει κάτι από αυτά ίσως αγοράσει μια τυρόπιτα από το φούρνο προσέχοντας βέβαια την επόμενη μέρα να αντισταθμίσει τις επιπλέον θερμίδες που κατανάλωσε.

Όπως έχει πει και παλαιότερα, αποφεύγει να τρώει έξω. Έτσι μαγειρεύει τα φαγητά στο σπίτι χρησιμοποιώντας αγνά και απλά βιολογικά υλικά. Τρώει μικρά και συχνά γεύματα, αποφεύγει τα λιπαρά, τα γλυκά και τα τηγανητά. Πίνει πολύ νερό, ενώ από τη διατροφή της δεν λείπουν τα ζελέ φρούτων. Αποφεύγει τους πολλούς καφέδες, το αλκοόλ και τα έτοιμα φαγητά.

Όσο για το αν κάνει γυμναστική; Η Φαίη δεν είναι φίλη του γυμναστηρίου κι έτσι δεν γυμνάζεται! Όπως ανέφερε, το κορμί της έχει αυτή τη δομή, μιας και παλαιότερα έκανε μπαλέτο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved