Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω πολλά παιδιά! Τον άντρα μου προσπαθώ να πείσω»

Την επιθυμία της να κάνει πολλά παιδιά εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήδη έχει με τον Θοδωρή Μαραντίνη, δύο πανέμορφα αγοράκια.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω πολλά παιδιά! Τον άντρα μου προσπαθώ να πείσω»

Πριν από 3 μήνες έφερε στον κόσμο το αδελφάκι του Φίλιππου, ο οποίος τον υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά.

«Ο Φίλιππος δέχτηκε πολύ καλά το μικρό, δεν έχει βγάλει καθόλου ανταγωνισμό. Έρχεται από το σχολείο με αγωνία να δει το μωρό, παίζει μαζί του, τον φιλάει, του τραγουδάει, με βοηθά να τον ταΐσουμε και να τον αλλάξουμε πάνα. Το ήθελε, άλλωστε, πολύ. Ζητούσε αδελφάκι, οπότε έχει αντιληφθεί τον ερχομό του μωρού σαν δώρο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Μάλιστα η ίδια αποκαλύπτει ότι από μικρή ήθελε να κάνει πολλά παιδιά! «Θέλω πολλά παιδιά! Τον άντρα μου προσπαθώ να πείσω. Όχι τώρα που το συζητάμε, βέβαια, αλλά σε ένα-δυο χρόνια θα ήθελα πολύ».

Όσο για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης; «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Στον Φίλιππο είχα πάρει 40! Δεν είμαι από αυτές τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη παίρνουν μόνο 8 κιλά. Μετά αγωνίζομαι για να χάσω το βάρος, είναι η αλήθεια, αλλά στην εγκυμοσύνη είμαι χαλαρή. Τρώω σωστά, γιατί, όταν είμαι έγκυος, το παιδί τρέφεται με ό, τι τρέφομαι κι εγώ. Όμως τρώω όσο θέλω, δεν καταπιέζομαι. Και τώρα κάνω μια προσεκτική διατροφή, χωρίς στερήσεις. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, μου πήρε δέκα μήνες να επανέλθω στο βάρος μου. Δεν σκοπεύω να κάνω δίαιτες-εξπρές για να εξαφανίσω 25 κιλά», εξομολογείται η διάσημη μανούλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved