Παρανόμησε χρησιμοποιώντας το σπέρμα του νεκρού άντρα της για να κάνει παιδιά!

Στην ιστορία θα γραφτεί η κυρία H όπως είναι το όνομα που της δόθηκε για να κρατηθεί η ανωνυμία της γυναίκας που παρανόμησε για να κάνει παιδί με το σπέρμα του νεκρού συζύγου της.

Παρανόμησε χρησιμοποιώντας το σπέρμα του νεκρού άντρα της για να κάνει παιδιά!

Στη Μεγάλη Βρετανία κάτι τέτοιο απαγορεύεται όμως η ανάγκη της να φέρει στον κόσμο το παιδί του άντρα της, της έδωσε τη δύναμη να κάνει έναν απίστευτο αγώνα για να τα καταφέρει.

Πρόκειται για επιχειρηματία η οποία ναι μεν κατάφερε να έχει το γενετικό υλικό του νεκρού συζύγου της όμως δεν μπορούσε να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση στην πατρίδα της καθώς κανένας δεν αναλάμβανε να παρανομήσει μαζί της.

Έπρεπε να έχει τη συγκατάθεση του συζύγου της, κάτι βέβαια που ήταν αδύνατον να συμβεί εφόσον είχε φύγει από τη ζωή. Έτσι, η κυρία H αποφάσισε να ταξιδέψει σε χώρα όπου επιτρέπεται η χρήση σπέρματος συζύγου που έχει πεθάνει. Είχε δύο επιλογές, ή τη Ρουμανία ή την δική μας Κύπρο.

Κανείς δεν γνωρίζει πού τελικά κατέληξε, όμως είναι γεγονός πως κατάφερε τελικά να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση με το γενετικό υλικό του νεκρού συζύγου της. Τώρα περιμένει να μάθει αν είναι όντως έγκυος, όμως εκείνο που κατάφερε η κυρία Η ήταν να κάνει την αρχή για μία νέα εποχή στην αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved