Ποια είναι η λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας;

Το όνειρό σου μπορεί να πραγματοποιηθεί στη Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ

Ποια είναι η λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας;

Η υπογονιμότητα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά ζευγάρια, που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Τα αίτια μπορεί να είναι πολλά και να σχετίζονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ενώ το πρόβλημα μπορεί να διαγνωστεί με ειδικές εξετάσεις.

rea

Παρόλα αυτά, αν νιώθεις έτοιμη να γίνεις μανούλα αλλά δεν μπορείς να συλλάβεις, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Η Επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και σου προσφέρει ασφαλείς επιλογές, προκειμένου να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να φέρεις στον κόσμο το αγγελούδι σου...
Όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να απευθυνθεί στους ειδικούς, το πρώτο πράγμα που γίνεται είναι η λήψη λεπτομερούς ιστορικού και η διερεύνηση των αίτιων υπογονιμότητας. Ακολουθεί η κλινική και η εργαστηριακή διάγνωση για να τεκμηριωθούν τα ευρήματα της διερεύνησης και να επιλεγούν οι μέθοδοι για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας έχει πολλά πρόσωπα

rea2


Η λύση είναι διαφορετική για κάθε ζευγάρι. Η ενδομήτρια σπερματέγχυση και η ωοθυλακιορρηξία για παράδειγμα, αποτελούν τις πιο απλές θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Σε περιπτώσεις που η υπογονιμότητα προκύπτει από σοβαρά αίτια, το ζευγάρι κατευθύνεται σε άλλες λύσεις. Μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Κλινική ΡΕΑ που ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες της εξειδικεύεται στο εν λόγω θέμα. Στη σύγχρονη Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ, έμπειροι γιατροί προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και τους ενημερώνουν εκτενώς για θέματα που αφορούν στην αναπαραγωγική τους υγεία. Στόχος είναι η διερεύνηση, η σωστή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας στα σύγχρονα ζευγάρια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ψυχολογική υποστήριξη του ζευγαριού από τους ειδικούς, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είναι πολύ σημαντική, καθώς το ζευγάρι δοκιμάζεται συναισθηματικά, με μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που πρέπει να αντιμετωπίσει να είναι αυτή της ανακοίνωσης της διάγνωσης.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας και διαθέτει έμπειρους ιατρούς, εμβρυολόγους, εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό που θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφάλεια και εμπιστοσύνη, καθώς θα αναπτύσσεις προσωπική σχέση μαζί τους και θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείς.

rea345

Ο χώρος αποπνέει ηρεμία και σε προδιαθέτει θετικά, ενώ οι σύγχρονες αίθουσες χειρουργείων διαθέτουν μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και πλήρη ιατρικό εξοπλισμό. Τα πάντα μαρτυρούν ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος, όπου εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές, ανάλογα πάντοτε με τις ανάγκες σου. Οι εγκαταστάσεις, εξασφαλίζουν την υποστήριξη και ασφάλεια που μπορεί να παρέχει ένα μεγάλο μαιευτήριο.
Επειδή όμως με θέματα υγείας δεν παίζουμε, εξίσου σημαντικές είναι και οι πιστοποιήσεις που έχει η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της ΡΕΑ. Πιο συγκεκριμένα, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας Μονάδας Ιατρικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, και έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 από το φορέα Swiss Approval, για την παροχή των υπηρεσιών της. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!


ΜΟΝΑΔΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΕΑ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved