Μία μαμά γέννησε τρεις φορές δίδυμα μέσα σε πέντε χρόνια! (βίντεο)

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι γεννήσεις διδύμων ειδικά από γυναίκες που έχουν κάνει εξωσωματική.Όμως το να γεννήσει μία γυναίκα τρεις φορές δίδυμα σε πέντε χρόνια δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο.

Μία μαμά γέννησε τρεις φορές δίδυμα μέσα σε πέντε χρόνια! (βίντεο)

Όμως η περίπτωση της Andrea Rivas είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμη λόγο. Έγινε παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Η Αdrea έμεινε έγκυος με εξωσωματική το 2012. Στο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης γνωρίστηκε με τους Sandi και Philip Palmisano, οι οποίοι παρά τις προσπάθειές τους και τις τέσσερις εξωσωματικές, όλες χωρίς επιτυχία, δεν κατάφεραν να γίνουν γονείς.

Όταν λοιπόν γέννησε η Αdrea τα πρώτα της δίδυμα, αποφάσισε να γίνει παρένθεση μητέρα για το ζευγάρι αυτό. Το 2014, έφερε στον κόσμο τα δεύτερα δίδυμα, τους Emma Lee και Grayson κάνοντας το μεγαλύτερο και το πιο ανεκτίμητο δώρο στους Sandi και Philip Palmisano.

couple

Δεν είχε περάσει πολύ καιρός από τη δεύτερη γέννα της, όταν η Andrea δεν ένοιωθε και πολύ καλά. Δεδομένου ότι οι γιατροί της είχαν πει ότι οι πιθανότητες της φυσιολογικής σύλληψης ήταν πολύ λίγες, δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να μείνει έγκυος, μέχρι που έκανε το τεστ εγκυμοσύνης και έδειξε θετικό!

Στο υπερηχογράφημα που έκανε, ο γιατρός εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας στο ζευγάρι να ηρεμήσει καθώς έβλεπε μόνο ένα παιδί! Αλλά η ανακούφισή τους κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Μετά από λίγο ο γιατρός τους επιβεβαίωσε ότι περίμεναν δίδυμα!

Οι Leah και Elyse γεννήθηκαν 37 εβδομάδες αργότερα.

sets of twins

Ακούστε την ιστορία του ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved