Αυτό είναι το μόνο που μου έχει μείνει από σένα…

Παρόλο που δεν κατάφερα ποτέ να σε γνωρίσω και η ζωή σου ήταν τόσο σύντομη, ήσουν κομμάτι της ζωής μου.

Αυτό είναι το μόνο που μου έχει μείνει από σένα…

Δύσκολο να διαχειριστείς την απώλεια. 

Instagram / one.in.onehundred

Αυτό είναι το μόνο που μου έχει μείνει από σένα…

Tα τεστ που κρατάω τόσο σφιχτά στα χέρια μου είναι τα μόνα που μου έχουν μείνει από σένα.

Ξέρω ότι το να τα κρατήσω δεν θα σε φέρουν πίσω, κι ούτε θα έπρεπε να σε θυμάμαι έτσι, αλλά δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ. Είναι η μόνη μου υπενθύμιση ότι υπήρχες, ότι ήσουν εδώ μαζί μου, ότι ήσουν δικός μου.

Ποτέ δεν άκουσα τη γλυκιά καρδιά σου να χτυπάει. Δεν μπόρεσα ποτέ να κρεμάσω την εικόνα υπερήχων σου στο ψυγείο. Δεν πρόλαβα ποτέ να δω το όμορφο χαμογελαστό πρόσωπό σου. Ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω το τέλειο χεράκι σου ή να φιλήσω τη μικροσκοπική μύτη σου.

Ποτέ δεν θα κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα.

Οι αναμνήσεις που μοιράζομαι μαζί σας είναι πολύ διαφορετικές. Μπορεί σε κάποιους να μην φαίνονται σημαντικές αλλά για μένα είναι τα πάντα.

ipogonimotita.jpg

Instagram/ one.in.onehundred

Παρόλο που δεν κατάφερα ποτέ να σε γνωρίσω και η ζωή σου ήταν τόσο σύντομη, ήσουν κομμάτι της ζωής μου. Από τη στιγμή που ήξερα ότι υπήρχες, έγινες δικός μου και κανείς δεν μπορεί να μου το αφαιρέσει αυτό.

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να αλλάξω αυτό που συνέβη... τη μια μέρα ήσουν εδώ και την επομένη έφυγες. Δεν είχα καμία προειδοποίηση, κανένα τρόπο να προετοιμαστώ, και μετά από όλα όσα ειπώθηκαν κι έγιναν, τα μόνα πράγματα που μου είχαν απομείνει από σένα ήταν ένα συρτάρι γεμάτο δύο ροζ γραμμές.

Αυτά τα τεστ που κρατάω στα χέρια μου, δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση πόσο όμορφη ήταν και θα μπορούσε να ήταν η ζωή μου. Οι αναμνήσεις μου από σένα είναι πολύ πιο ουσιαστικές από αυτά. Μακάρι να μπορούσα να βρω τη δύναμη να σταματήσω να τα κοιτάζω, να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω να φύγουν.

Απλώς δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις…

Πηγή: Instagram / one.in.onehundred

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved