Ήταν απλά μια ευχή, όμως τώρα τη βλέπω να χορεύει στη βροχή

Μια μαμά γράφει για την κόρη της, που δυσκολεύτηκε να συλλάβει.

Ήταν απλά μια ευχή, όμως τώρα τη βλέπω να χορεύει στη βροχή

πηγή: instagram/marcialeone_

Η Marcia Leone είναι μια μαμά που ήρθε αντιμέτωπη με τη δευτερογενή υπογονιμότητα. Προσπαθούσε να κάνει δεύτερο παιδί, πίστευε ότι θα είναι το ίδιο εύκολο όπως και την πρώτη φορά, όμως χρειάστηκαν πολλοί μήνες, εξωσωματικές και ενέσεις για να κρατήσει στην αγκαλιά της το θαύμα της.

Με αφορμή τα 6α γενέθλια της κόρης της, έγραψε την ιστορία της και πώς κατάφερε με υπομονή και επιμονή να καταφέρει να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

«Θυμάμαι να γυρνώ στο σπίτι μια μέρα, περίπου ένα μήνα μετά τη δεύτερη αποβολή μου και να βλέπω κρεμασμένα κοριτσίστικα βρεφικά ρούχα να κρέμονται στο δωμάτιο και το μπάνιο. Η κοπέλα που με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού, είδε τα αμέτρητα κουτιά με ενέσεις της εξωσωματικής, που είχα στο κομοδίνο μου και μου άφησε ένα σημείωμα που έλεγε: "Στην χώρα μου όταν ελπίζουμε για ένα μωρό κρεμάμε βρεφικά ρούχα για να τα καλέσουμε".

Για περίπου 2 χρόνια κοιτούσα αυτό το μικρό φόρεμα να κρέμεται στο δωμάτιό μου, πριν πέσω για ύπνο. Προσευχόμουν για εκείνη, την ονειρευόμουν. Παραδόθηκα στον ερχομό της... στον μαγικό τρόπο με τον οποίο θα ερχόταν.... και αν δεν ερχόταν τότε δεν θα ήταν γραφτό και θα προσπαθούσα να γαληνέψω την καρδιά μου.

Επίσης έκανα και μια υπόσχεση, ότι αν είχα το προνόμιο να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί στα χέρια μου, θα της έλεγα της ιστορία που ήρθε στον κόσμο συχνά -τη δική μας ελπιδοφόρα και γεμάτη με υπομονή ιστορία επειδή αν έχεις βρεθεί σε αυτό το μοναχικό ταξίδι, κάποιες φορές χρειάζεσαι κάποιον που έχει βαδίσει στο συγκεκριμένο μονοπάτι να σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να συνεχίσεις. Θα γίνει 6 ετών αύριο και ακόμη συνεχίζω να τσιμπώ τον εαυτό μου καθημερινά.

https://www.instagram.com/reel/CsgGVeEhDWV/

πηγή: instagram/marcialeone_

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved