Μπαμπάς λαμβάνει ως δώρο γενεθλίων την γέννηση, όχι ενός αλλά 3 μωρών!

Μέσα σε μόλις σε 10 περίπου χρόνια με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, μόνο για το Νόβι Σαντ της Σερβίας ,έχουν γίνει 89 γεννήσεις με δίδυμα μωρά και 11 γεννήσεις με τρίδυμα. Πριν λίγες μέρες, άλλη μια γέννηση τριδύμων έγινε στο Σομπόρ.

Μπαμπάς λαμβάνει ως δώρο γενεθλίων την γέννηση, όχι ενός αλλά 3 μωρών!

Αυτή η γέννηση ήρθε για να δώσει... τρίδυμη χαρά σε έναν άντρα, ο οποίος γιόρτασε τριπλά: Τη γέννηση των 3 παιδιών του αλλά και τα γενέθλια του ! ''Είναι πανέμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτά! Την ίδια ημέρα ήταν και τα γενέθλιά μου και δε θα μπορούσα να λάβω καλύτερο δώρο'', δήλωσε ο ευτυχισμένος πατέρας των τριδύμων.

Το μεγαλύτερο από τα μωρά γεννήθηκε 2,140 kg και 46 cm ,το μεσαίο 2,250 kg και 48 cm ενώ το μικρότερο 2,370kg και 46 cm. Οι γιατροί είπαν πως το βάρος των μωρών δείχνει πόσο γεναία ήταν η μητέρα τους Σάνια, η οποία κάθε μέρα και υπομονετικά σήκωνε ένα φορτίο 15 κιλών πάνω της μαζί με τον πλακούντα και το αμνιακό υγρό!

Όταν γεννούσε η Σάνια και ενώ ξέρανε από τους υπερήχουν ότι έχουν τρία μωρά και ότι είναι κοριτσάκια, ο άντρας της αστειεύτηκε ρωτώντας αν υπάρχει κι άλλο μωρό, ίσως κανένα αγοράκι που τυχόν δεν είδαν στον υπέρηχο!

Το πώς θα είναι η ζωή από εδώ και πέρα με τα τρίδυμα δεν ξέρουν είπε ο Πέτραγκ ,αλλά έχουν βοήθεια από γιαγιάδες,θείες και λοιπούς συγγενείς και θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα μωρά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved