Προσπαθείτε να κάνετε παιδί; Να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ!

Αν είστε στη διαδικασία που θέλετε να συλλάβετε, πρέπει να προσέξετε πολύ τον ύπνο σας αλλά και τις ώρες που θα πέφτετε στο κρεβάτι!

Προσπαθείτε να κάνετε παιδί; Να κοιμάστε τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ!

Οι γυναίκες που προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδί, μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά τις πιθανότητες να συλλάβετε αν κοιμάστε περίπου επτά με οκτώ ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ερευνητές.

Αν έχετε μία ρουτίνα και πηγαίνετε για ύπνο την ίδια ώρα αλλά ξυπνάτε και την ίδια ώρα την ημέρα, μπορεί επίσης να δώσετε μία ώθηση στις πιθανότητές σας αυτές, όπως λένε.

Όπως αποδείχθηκε, οι γυναίκες που κοιμούνται ακατάστατες ώρες ή δεν κοιμούνται όσο χρειάζεται, μειώνουν τις πιθανότητές τους να μείνουν έγκυες, σύμφωνα πάντα με την έρευνα.

Ακαδημαϊκοί κύκλοι πιστεύουν ότι η ποσότητα του ύπνου μας βοηθά στην αύξηση των επιπέδων συγκεκριμένων ορμονών μας που έχουν να κάνουν με την γονιμότητα. Επίσης υποστηρίζουν πως οι συνήθειες μιας γυναίκας σε ό,τι αφορά τον ύπνο της έχουν άμεσα να κάνουν με τον τρόπο ζωής της, συμπεριλαμβανομένης και της διατροφής της, της γυμναστικής της, ακόμα και των συνηθειών που έχει με τα ποτά που καταναλώνει. Όλα αυτά μαζί επηρεάζουν την ικανότητά της να συλλάβει.

Στην έρευνα συμμετείχαν 656 γυναίκες που υποβάλλονταν σε εξωσωματική και διαπιστώθηκε ότι εκείνες που κοιμόντουσαν επτά με οκτώ ώρες, είχαν 25% περισσότερες πιθανότητες να μείνουν έγκυες από εκείνες που κοιμόντουσαν από εννέα ώρες και πάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved