Μεγάλος διαγωνισμός του Mothersblog - Κερδίστε τον μοναδικό 3 σε 1 μάρσιπο της Stokke

Η Ελλάδα είναι μια από τις τρείς χώρες σε όλη την Ευρώπη που λανσάρει το νέο μάρσιπο StokkeMyCarrierCool , και το mothersblog.gr , χαρίζει σε έναν τυχερό αναγνώστη τον πιο δροσερό μάρσιπο της αγοράς.

Μεγάλος διαγωνισμός του Mothersblog - Κερδίστε τον μοναδικό 3 σε 1 μάρσιπο της Stokke

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Μετά το περσινό, πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα του μάρσιπου της Stokke®, ήρθε μια ολοκαίνουρια προσθήκη – ένας μοναδικός 3-σε-1 μάρσιπος ο οποίος ήρθε να μας λύσει τα χέρια καθώς βρισκόμαστε εν κινήσει.

Ειδικά σχεδιασμένος τόσο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού όσο και για τους πιο σπορ γονείς, το 3D ύφασμα του μάρσιπου Stokke ®, κρατά τη θερμότητα και την υγρασία μακριά από το σώμα σας, ενώ επιτρέπει δροσερό αέρα να κυκλοφορεί και να φροντίζει ώστε να είστε δροσεροί εσείς και το μωρό σας.

Εύκολος και άνετος στη χρήση μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας, προσαρμοζόμενος στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, καθώς αναπτύσσονται και μεγαλώνουν, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την εργονομία.

Από 12 μηνών και άνω, ο μάρσιπος μπορεί να προσαρμοστεί στην πλάτη σας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός επιτρέπει να ντύσετε το μωρό σας στο μάρσιπο πριν τον συνδέσετε πάνω σας. Είναι μια ασφαλής και άνετη λύση που είναι απίστευτα απλή.

Για να διεκδικήσετε και εσείς τον ολοκαίνουργιο μάρσιπο της Stokke , συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=9180&url=mothersblog.gr|579|1200{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved