Career Day Παιδαγωγικών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και παιδότοπων των Νοτίων Προαστίων, που αναζητούν υποψήφιους συνεργάτες, άρτια καταρτισμένους σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα, η Career Day Παιδαγωγικών, την οποία διοργανώνει ο Τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στις εγκαταστάσεις του (Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 33).

Career Day Παιδαγωγικών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Βασικός στόχος του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, είναι να φέρει σε επαφή –μέσω της Ημέρας Καριέρας- τους ταλαντούχους σπουδαστές και αποφοίτους του από τον Τομέα Παιδαγωγικών, με εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Παιδαγωγικών, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο πραγματικές ευκαιρίες εργασίας για τους νέους και νέες που επιλέγουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ για τις σπουδές τους.
Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 2 ειδικότητες του Τομέα Παιδαγωγικών, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η επιλογή σπουδών που διασφαλίζει άμεση εργασιακή αποκατάσταση και επισφραγίζει μια καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved