Η παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο «Βεάκειο» θέατρο

  • Πότε: 14 Ιουνίου 2019
  • Πού: Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 210.4226330, 6973 056635
  • Ώρα: 20:30
Η παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο «Βεάκειο» θέατρο

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου πιστή στο ραντεβού της για 15η συνεχή χρονιά στη πόλη μας παρουσιάζει το παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ΄το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο Νίκος Αναδιώτης στο ρόλο του Τέρατος και η Ευγενία Τσαούση στο ρόλο της Πεντάμορφης.

Στη συνέχεια οι παραστάσεις θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, και θα κορυφωθούν στα καλοκαιρινά ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής Γιάννη Χριστόπουλου έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟ ΝΤΕ ΒΙΛΕΝΕΒ, με καταγωγή από την πόλη του Φωτός,

pentamorfh kai to teras



Αυτή την υπέροχη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της ΓΑΛΛΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι εμπλουτισμένη με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΓΕΛΙΟ – ΘΕΑΜΑ!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά;
Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η την ψυχή και την καρδιά;
Τi είναι όμορφο και τι άσχημο;
Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ” την παράσταση.
Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης,
ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις,
κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.
Την παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί & μεγάλοι στον

«ΒΕΑΚΕΙΟ» ΠΕΙΡΑΙΑΣ (τηλ. 210.4226330 – 6973 056635)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ – Ώρα 8.30μ.μ.
Εισιτήρια: ΜΟΝΟ 6€ παιδικό & 7€ ενηλίκων

Στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ενώ το ρόλο της ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ υποδύεται η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ. Μαζί τους είναι η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ ο ΤΑΜΒΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, και ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΑΖΑΚΛΗΣ.

Τη Διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, τη μουσική έκανε ο αγαπημένος μας σε όλους ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, τη παράσταση με τα εντυπωσιακά κοστούμια έντυσε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, και το σκηνικό δημιούργησε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved