37η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College-40 Years Excellence in Education

Η Τελετή Αποφοίτησης συνιστά την αποκορύφωση της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας ενός φοιτητή και σηματοδοτεί την αρχή ενός ακόμα νέου κεφαλαίου στη ζωή του, γεμάτου όνειρα και φιλοδοξίες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

37η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College-40 Years Excellence in Education

Η 37η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College έχει επετειακό χαρακτήρα για το 1Ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, αφού συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή του (1977).

40 Χρόνια Δημιουργίας. Σαράντα χρόνια δυναμικής παρουσίας και καταξιωμένης πορείας του Mediterranean College στην Ελλάδα, του Κολλεγίου που από την ίδρυσή του έως σήμερα συνεχίζει απρόσκοπτα να υπηρετεί την κεντρική του φιλοσοφία για Αριστεία στην Εκπαίδευση. Κορυφαίες συμφωνίες με ισχυρά πανεπιστήμια του εξωτερικού, σημαντικές πρωτοβουλίες - σταθμός στα εκπαιδευτικά δρώμενα, στρατηγικές συνεργασίες με επιχειρήσεις και φορείς. Όλα με στόχο την ακαδημαϊκή διάκριση και επιτυχία των φοιτητών του, την εκπαιδευτική & τεχνολογική καινοτομία, την κοινωνική προσφορά.

Mediterranean College Graduation Ceremony Class2016 3

Η 37η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 18.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στις 18.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Χαιρετισμό στους νέους απόφοιτους θα απευθύνει η Vice-Chancellor του University of Derby, Professor Kathryn Mitchell. Κεντρικός Ομιλητής της τελετής στην Αθήνα θα είναι ο Δρ. Γιάννης Καλογεράκης, CEO, JMK – Ανθρωποκεντρική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Στελεχών Επιχειρήσεων και της τελετής στη Θεσσαλονίκη ο κ. Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ τιμώμενο πρόσωπο η κα. Σοφία Νικολαΐδου, Συγγραφέας.

Η επετειακή Τελετή Αποφοίτησης θα διεξαχθεί σύμφωνα με το τελετουργικό απονομής Πτυχίων στα πρότυπα των συνεργαζόμενων Βρετανικών Πανεπιστημίων. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν πτυχία στους απόφοιτους της Τάξης του 2016 σε Bachelor’s και Master’s των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Εκπαίδευσης, Ψυχολογίας, Μηχανικών, Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, από το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, καθώς και διπλώματα προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης στους αποφοίτους του Mediterranean Professional Studies. Στο πλαίσιο της επετειακής Τελετής Αποφοίτησης θα απονεμηθούν τα Education Awards 2016, τα ετήσια βραβεία εκπαίδευσης του Mediterranean College.

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved