15 ξεχωριστές ιδέες για να περάσετε όμορφα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σε περίπτωση που έχετε «χάσει» τις ημέρες ή το άλλο σας μισό δεν έχει ήδη να κοιτάζει βιτρίνες με κόκκινες καρδιές, αρκουδάκια και λουλούδια, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει.

15 ξεχωριστές ιδέες για να περάσετε όμορφα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να αρχίζετε να προετοιμάζετε από τώρα τι θα κάνετε μαζί με τον σύντροφό σας εκείνη την ημέρα. Αντί να κλείσετε τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε 15 όμορφες ιδέες για να περάσετε τη μέρα εκείνη όμορφα και ρομαντικά.

Αφήστε τα παιδιά στη γιαγιά, τον παππού, τη νονά ή τη γειτόνισσά σας και αναζωογονήστε τον έρωτά σας.

#1 Μαθήματα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής

Take Cooking Class


Λένε πώς ο έρωτας περνάει πάντα πρώτα από το στομάχι... γιατί λοιπόν να μην παρακολουθήσετε ένα μάθημα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής μαζί; Μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο και σίγουρα θα βρείτε κάποιο σεμινάριο για εκείνη την ημέρα.

#2 Επισκεφθείτε τα μέρη των πρώτων ραντεβού

couple talking and drinking coffee


Θυμάστε τη μέρα που πρωτογνωριστήκατε; Πού ήταν; Πώς έγινε; Θυμόσαστε που βρεθήκατε για το πρώτο ραντεβού; Την πρώτη φορά που σας φίλησε; Πού ήπιατε το πρώτο σας ποτό; Σημειώστε τα σημεία και επισκεφθείτε ξανά τα μέρη που άνθισε ο έρωτάς σας.

#3 Επισκεφθείτε κάποιο μουσείο

Take Museum Tour


Χαθείτε στους δρόμους κάποιου μουσείου που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και μάθετε για αγάλματα και πίνακες της ιστορίας.

#4 Χορέψτε για μια φορά όλο το βράδυ

29ab15e4c18f2e487a9fee82dd5f3aa1


Επισκεφθείτε χώρους που παίζουν μουσική tango, salsa, κλπ και αφεθείτε στο ρυθμό τους. Χορέψτε όλο το βράδυ σαν να μην υπάρχει αύριο και αφήστε το πάθος να σας συνεπάρει.

#5 Κλείστε φωτογράφιση και αποκτήστε μια ρομαντική φωτογραφία

f62015f8


Πολλά φωτογραφία, προσφέρουν δωρεάν φωτογράφιση στον χώρο τους με δώρο μια φωτογραφία. Φωτογραφηθείτε μαζί, αγκαλιά και απαθανατίστε αυτή τη στιγμή μια για πάντα.

#6 Κανονίστε μασάζ

Couple Massage1


Επισκεφθείτε χώρους που προσφέρουν χαλάρωση, σάουνα, χαμάμ και αφήστε τους έμπειρους χειροπράκτες να σας χαλαρώσουν. Είναι ωραίο να κάνεις μασάζ και να έχεις δίπλα το άλλο σου μισό.

matheantairiazete 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved