Κανόνες γραμματικής για παιδιά μέσα από τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη

Η Μαρία Καρυωτάκη που γνωρίσαμε εδώ στο Mothersblog μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, «Η κυρία Σιντορέ και η Μουσική Ορθογραφία», επανήλθε με ένα νέο μουσικό βιβλίο.

Κανόνες γραμματικής για παιδιά μέσα από τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη

«Η κυρία Σιντορέ και η Γραμματική σαν Παραμύθι», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιτανος και υπόσχεται να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν απλούς κανόνες γραμματικής μέσα από 10 ιστορίες και 8 τραγούδια που εμπεριέχονται στη συλλογή αυτή. Αυτό που ωστόσο θα σας εκπλήξει είναι το τραγούδι με τα σημεία στίξης που τραγουδά ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, Πάνος Μουζουράκης.

{youtube}RAcdNhD3nZY{/youtube}

Τα παιδιά μέσα από τα τραγούδια μπορούν να αποστηθίσουν καλύτερα τους κανόνες γραμματικής και να μάθουν τα μέρη του λόγου, τα σημεία στίξης, τους χρόνους των ρημάτων και άλλα στοιχεία γραμματικής.

Η φαντασία και η παιδική ματιά διαπερνούν τη γραμματική, κάνοντας τις δυσνόητες και αφηρημένες έννοιές της οικείες στα μικρά παιδιά, με σκοπό να έχουν μια ομαλή και ευχάριστη εισαγωγή στον κόσμο της γλώσσας και της γραμματικής.

sintore grammatiki exofilo2

Περισσότερα για αυτό το βιβλίο θα σας αποκαλύψουμε σε λίγες μέρες καθώς θα φιλοξενήσουμε για μια ακόμη φορά, τη Μαρία Καρυωτάκη, μιλώντας μας για αυτό το νέο βιβλίο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved