Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτόν το Φεβρουάριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ:ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 16:35

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς αποτελείται από τέσσερεις ολοκαίνουργιους κύκλους, με τίτλο Ψυχρά κι Ανάποδα Βόρειο Σέλας και κάνει πρεμιέρα αυτό τον μήνα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 16:35

Η σειρά περιλαμβάνει πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες όπως την Άννα, την Έλσα, τον Όλαφ, τον Kρίστοφ και τον Σβεν από την ταινία Ψυχρά κι Ανάποδα της Disney.

Στο τέταρτο επεισόδιο Eπαναφέροντας το Βόρειο Σέλας (Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 16:35) οι αγαπημένοι μας φίλοι βοηθάνε τον Λιτλ Ροκ να κερδίσει το κρύσταλλο παρακολούθησής του, καθώς μια περιπέτεια στο βουνό κάτω από το Βόρειο Σέλας ξεκινά!
Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της φανταστικής σειράς κάνει πρεμιέρα στο Disney Channel την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 16:35

Έχουμε μια συλλογή όλων των τεσσάρων επεισοδίων που βγαίνουν στον αέρα, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 16:10

Η ΑΛΛΑΓΗ
Πρεμιέρα Ταινίας
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 16:35

Η Peyton List, η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από τους θεατές του Disney Channel από την εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά Τζέσι και Μακριά από το Σπίτι, πρωταγωνιστεί στην ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτό τον μήνα με τίτλο Η Αλλαγή.

Σ’ αυτήν την ξεκαρδιστική ταινία κόμικ κυριαρχεί χάος όταν «σκάει» ένα μήνυμα το οποίο βάζει την Έλλι, εν όψει ενός σημαντικού διαγωνισμού, να αλλάξει θέση με ένα παίκτη του χόκεϋ τον Τζέικ ο οποίος αγωνίζεται
για μια θέση στην αθλητική ομάδα του Πανεπιστημίου.

Η ομώνυμη ταινία του Disney Channel Η Αλλαγή, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 16:35.

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΧΑΡΛΕΫ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινά από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 16:10

Η δημοφιλής σειρά Η Απίθανη Χάρλεϋ επιστρέφει αυτόν τον μήνα, κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 16:10.

Η εφευρέτρια, εξερευνήτρια, διαμεσολαβήτρια και πειστική Χάρλεϋ Ντίαζ ελίσσεται μέσα από τη φασαρία που προκύπτει από το να είναι μέρος της μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειάς της, λόγο της μοναδικής πλεονεκτικής θέσης να είναι το μεσαίο δίδυμο παιδί. Στο επεισόδιο με τίτλο Κολλημένη με τον Κομήτη Χάρλεϋ (Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 16:10) έχοντας την οικογένεια της μακριά από τα πόδια της, η Χάρλεϋ αποφασίζει να διοργανώσει ένα πυτζάμα πάρτι με τις φίλες της για να παρακολουθήσουν το πέρασμα ενός κομήτη- από την ταράτσα του σπιτιού!

H πρεμιέρα επεισοδίων του Η Απίθανη Χάρλεϋ ξεκινά αυτό τον μήνα τις καθημερινές από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 16:10.

THE NEXT STEP
Πρεμιέρα επεισοδίων
Από την Δευτέρα 13 έως Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 18:25

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος από πρεμιέρες της πολυαγαπημένης σειράς The Next Step τις καθημερινές από την Δευτέρα 13 έως Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 18:25.

Συντονιστείτε και ακολουθήστε το The Next Step Dance Studio στο ταξίδι τους προς τον απόλυτο διεθνή διαγωνισμό χορού σε αυτή την γεμάτη μουσική και χορό σειρά.

Δείτε τα ολοκαίνουργια επεισόδια του The Next Step τις καθημερινές από την Δευτέρα 13 έως Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 18:25.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Όλες τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου στις 16:40

Οι Πέμπτες είναι σημαντικές μέρες στο Disney Channel καθώς το μπλοκ Ευτυχώς είναι Πέμπτη συνεχίζεται καθημερινά. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι γεμάτο επεισόδια από υπέροχες σειρές ξεκινώντας από τις 16:40 έως τις 18:20 κάθε Πέμπτη.

Οι παραστάσεις που εμφανίζονται σε αυτό το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνουν τις πρεμιέρες των επεισοδίων Ένα Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο, Μπιζάρντβαρκ, Λιβ και Μάντι, Κολλητές Παντού Και Πάντα και Μακριά από το Σπίτι.

Οι λάτρεις μπορούν να παρακολουθούν το μπλοκ Ευτυχώς είναι Πέμπτη όλες τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου από τις 16:40!

EKΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΝΚΣ
Πρεμιέρα σειράς
Από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 14:50

Η υπέροχη καινούργια διασκεδαστική σειρά κινουμένων σχεδίων, Εκπαιδεύοντας τους Ρονκς, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, συνεχίζει αυτόν τον μήνα κάθε μέρα έως και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 14:50.

Ο Φλας, ένας εκλεπτυσμένος και σοφός εξωγήινος έχει σταλεί στη φυλή Ρονκ με σκοπό να δώσει στην ανθρωπότητα λίγη βοήθεια ώστε να εξελιχθεί προς το μέλλον. Όμως δυστυχώς γι’ αυτόν, οι πρόγονοί του Δαρβίνου δεν είναι αρκετά έτοιμοι για μια τέτοια εξέλιξη!

Τα επεισόδια του Εκπαιδεύοντας τους Ρονκς βρίσκονται στο Disney Channel από την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 14:50.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ:ΚΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ειδική προβολή

Καθημερινά από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 16:35

Η Επόμενη Γενιά: Κακός Κόσμος, η σειρά μικρού μήκους η οποία είναι παράγωγο της ταινίας η Επόμενη Γενιά της Disney, επιστέφει αυτόν τον μήνα για μια δεύτερη σεζόν.

Η νέα σεζόν περιέχει υπέροχα καινούργια τραγούδια, διαλεγμένα από την τελευταία σκηνή της ταινίας η Επόμενη Γενιά, της Disney, στην οποία οι απόγονοι των ηρώων της Disney συναντιούνται με τους κακοποιούς στο σχολείο.
Ακολούθησε τους Mαλ, Ήβη, Κάρλος και Τζέι για ακόμη περισσότερη διασκέδαση και περιπέτειες!

Η δεύτερη σεζόν Επόμενη Γενιά: Κακός Κόσμος ξεκινά από τις 16 Φεβρουαρίου στις 16:35!
.
TALENT TAKEOVER
Ειδική προβολή
Καθημερινά από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 18:25

Συνδεθείτε στο Disney Channel αυτό τον μήνα καθώς το καινούργιο μας Talent Takeover συνεχίζει. Προβάλλεται τις καθημερινές από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 18:25.

Το Talent Takeover βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα σόου, συμπεριλαμβανομένων των The Next Step, Όστιν & Άλι, Κουνήσου στον Ρυθμό, Λιβ και Μάντι και Backstage.

Το Talent Takeover συνεχίζει από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 18:25.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΙΝΙ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Δευτέρα 6 έως Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στη 14:00

Το Disney Junior είναι το σπίτι για πολλές φιλίες, όμως πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερους φίλους. Ο Φεβρουάριος βλέπει τον Γουίνι το Αρκουδάκι, τον Τίγρη, την Ντάρμπι και τον Μπάστερ στο Disney Junior,
ως τη νεότερη συμμορία καλύτερων συντρόφων (και Σούπερ Ντεντέκτιβ) στο πρόγραμμα Οι Φίλοι μου Τίγρης και Γουίνι (6 με 19 Φεβρουαρίου στις 14:00).

Συντονίσου στο Disney Junior και ακολούθησε τους Σούπερ Ντεντέκτιβ στην εξερεύνηση τους για την αναζήτησή των χαμένων δοχείων μελιού, μιας αγνοούμενης σκιάς και μιας μυστηριώδους ηχώ!
Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 με τίτλο
Ηχώ Ηχώ-Γουρουνάκι Γουρουνάκι/Η Καταστροφή του Ρω
, το Γουρουνάκι ακούει φωνές που προέρχονται από μια σπηλιά και είναι βέβαιος ότι κάποιος είναι παγιδευμένος. Στη συνέχεια, ο χαρταετός του Ρω έχει κολλήσει σε ένα δέντρο. Μπορούν οι Σούπερ Ντεντέκτιβ να βοηθήσουν;

Υπάρχουν πρεμιέρες επεισοδίων για την σειρά Οι Φίλοι μου Τίγρης και Γουίνι από Δευτέρα 6 έως Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Ο ΤΖΕΪΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατα από τις 11 Φεβρουαρίου στις 08:30

Τον Φεβρουάριο βάζουμε πλώρη στη θάλασσα του Ποτέ με τρείς ολοκαίνουργιες περιπέτειες του Τζέικ και των Πειρατών της Χώρας του Ποτέ , που παρουσιάζουν τους Τζέικ, Ίζυ , Κόμπι και Σκάλι! (Σάββατα από 11 Φεβρουαρίου στις 07:30).

Μεταβείτε στο πλοίο Μπάκι καθώς ο Τζέικ και το πλήρωμα αναζητούν έναν ακόμα θησαυρό να προσθέσουν στο θησαυρό του Τζέικ. Αλλά τι επιφυλάσσει ο κακός Κάπτεν Χουκ για τους αγαπημένους μας πειρατές; Θα το δούμε στο μεγάλου μήκους ειδικό επεισόδιο με τίτλο Ιστορίες του Κάπτεν Μπάζαρντ (Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 08:30).

Ο παππούς Μπόουνς λέει δύο ιστορίες, στις οποίες ο Τζέικ και το πλήρωμα του εμφανίζονται ως νταήδες ήρωες, στα επεισόδια με τίτλο Οι Τρεις Πειρατές και Οι Ιππότες του Στρογγυλού Πύργου.

Δείτε τα νέα επεισόδια του Τζέικ και των Πειρατών της Χώρας του Ποτέ τα Σάββατα από 11 Φεβρουαρίου στις 08:30.

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ...
Ειδική προβολή
Όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου στις 15:00

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τους μικρούς μας τηλεθεατές να περνούν τα μεσημέρια τους; Μα φυσικά να σηκώνονται και να μπαίνουν σε μια περιπέτεια με το Disney Junior, με την νέα ενότητα του προγράμματος Σήκω και Μπες στην Περιπέτεια!

Αγαπάμε το παιχνίδι, την περιπέτεια και να ταξιδεύουμε σχεδόν παντού, οπότε γιατί να μην μας συνοδεύσετε αυτό τον μήνα καθώς θα προβάλλουμε μερικές από τις πιο διασκεδαστικές και περιπετειώδης αγαπημένες μας σειρές.
Έτσι, εάν θέλεις να ταξιδέψεις στο Βασίλειο με την Φρουρά των Λιονταριών ή στις Θάλασσες του Ποτέ με τον Τζέικ και τους Πειρατές της Χώρας του Ποτέ σε έχουμε καλυμμένο! Το πρόγραμμα ξεκινά με τον Μάιλς του Αύριο (συμπεριλαμβανομένων των επεισοδίων πρεμιέρας κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας), και συνεχίζει με Τζέικ και τους Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, Φρουρά των Λιονταριών, Γκόλντι και το Αρκουδάκι και Ήρωες με Πυτζάμες κάθε μέρα.

Το Σήκω και Μπες στην Περιπέτεια, θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα όλο τον Φεβρουάριο από τις 14:00 έως τις 15:00.

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR
Ειδική προβολή
Σαββατοκύριακα από τις 09:00

Στο Disney Junior αγαπάμε τα Σαββατοκύριακα, έτσι σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσουμε θα ήταν να δημιουργήσουμε το ολοκαίνουργιο Στέκι του Disney Junior!

Μπες στο Στέκι κάθε Σάββατο και Κυριακή του Φεβρουαρίου για να γιορτάσουμε το Σαββατοκύριακο με 6 κορυφαίες προβολές– Σοφία η Πριγκίπισσα, η Μικρή Γιατρός, η Φρουρά των Λιονταριών, η Γκόλντι και το Αρκουδάκι, η Λέσχη του Μίκυ και ο Μάιλς του Αύριο. Άρα όποιο και να είναι το πρόγραμμά της ημέρας, ξεκινήστε την όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται, με ένα ταξίδι στην Ενχάντσια, με ένα παιχνίδι στην Λέσχη του Μίκυ ή ακόμα και με μια εκδρομή στο Νοσοκομείο Παιχνιδιών!

Το Στέκι του Disney Junior είναι ανοιχτό όλα τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου στις 09:00 EET.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΩΝ GAMER ΓΙΑ –ΣΧΕΔΟΝ-ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Πρεμιέρες επεισοδίων
Καθημερινές από Δευτέρα 13 έως Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 16:25

Ο Κόνορ και η παρέα επιστρέφουν με καινούργια επεισόδια Ο Οδηγός των Gamer για –σχεδόν-Τα Πάντα στο Disney XD τις καθημερινές από Δευτέρα 13 έως Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 16:25.
Όταν ο επαγγελματίας παίκτης Κόνορ τραυματίζει τον αντίχειρά του πρέπει να γυρίσει πίσω στο σχολείο. Αποφασισμένος να επιστρέψει στον επαγγελματικό κύκλο του παιχνιδιού προσλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες του σχολείου για να βοηθήσουν. Στο επεισόδιο ΠΣΚ στο σχολείο (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 16:25) οι παίκτες έχουν κλειδωθεί μέσα στο Mondale High κατά την διάρκεια του ανοιξιάτικου διαλείμματός τους, με τον χειρότερο καθηγητή τους. Πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες τους στο παιχνίδι για να βρουν τρόπο διαφυγής.

Οι πρεμιέρες των επεισοδίων του Οδηγού των Gamer για –σχεδόν-τα πάντα θα προβάλλονται τις καθημερινές από Δευτέρα 13 έως Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 16:25 στο Disney XD.

ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ
Ειδική προβολή
Καθημερινά από τις 6 Φεβρουαρίου στις 17:45

Είναι ώρα για πάρτυ! Συντονιστείτε στο Πάρτυ Μασκέ κάθε Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 17:45 και γνωρίστε τους πιο υπέροχους σούπερ ήρωες σ’ αυτή την επική ειδική προβολή.

Συντονιστείτε για να δείτε τον Σπάιντερμαν, Κάπταιν Αμέρικα, Νταρθ Βέιντερ και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα ξεκινά με Πεν Ζίροου – Ήρωας Σε Ημιαπασχόληση και επίσης περιλαμβάνει τα Εκδικητές Ενωθείτε, ο Απόλυτος Σπάιντερμαν, Οι Φύλακες του Γαλαξία και Ο Πόλεμος των Άστρων

Οι επαναστάτες.

Συντονίσου λοιπόν στο Disney XD κάθε μέρα από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 17:45 για να δεις τους αγαπημένους σου σούπερ ήρωες και ίσως να διαλέξεις ποιός είναι ο πιο ισχυρός από όλους;

Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων
Πρεμιέρες επεισοδίων
Σαββατοκύριακα από 11 Φεβρουαρίου στις 09:25

Ο Σπάιντι επιστρέφει! Ναι, ο Spider-man επιστρέφει αυτόν τον μήνα, με ολοκαίνουργια επεισόδια. Ο Απόλυτος Spider-Man Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων το Σαββατοκύριακο 11 Φεβρουαρίου στις 09:25 – με ένα σωρό νέους εχθρούς που πρέπει να πολεμήσει!

Ο Πάρκερ είναι τώρα ο ηγέτης της ΑΣΠΙΔΑΣ. Οι Doc Ock, Arnim Zola and Hydra συνεργάζονται για να επιτεθούν στο Tri-Carrier, αιχμαλωτίζοντας την φρουρά και ο Spider-man πρέπει να τους νικήσει μόνος του.
Αυτός ο μήνας έχει τέσσερα επεισόδια

Επιστροφή στα Αραχνο-σύμπαντα
, ξεκινώντας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 09:25. Όταν ο Spider-man και Kid Arachnid ανακαλύπτουν ότι τα θραύσματα από το σπασμένο Siege Perilous προκαλούν τους πλανήτες να χτυπήσουν ο ένας με τον άλλο, θα πρέπει να ταξιδέψουν σε εναλλακτικές διαστάσεις, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα θραύσματα.
Τα νέα επεισόδια του Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων κάνουν πρεμιέρα τα Σαββατοκύριακα από 11Φεβρουαρίου στις 09:25.

EKΔΙΚΗΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ:Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΛΤΡΟΝ
Πρεμιέρα επεισοδίου
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 09:00

Η ατρόμητη ομάδα των Εκδικητών επιστρέφει, πολεμώντας τους κακούς εχθρούς, όπου και αν βρίσκονται. Ακόμα μία πρεμιέρα επεισοδίου των Εκδικητών-Η Επανάσταση του Ούλτρον προβάλλεται στο Disney XD το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 09:00.

Σ ’αυτή την πρεμιέρα επεισοδίου με τίτλο
Ο Πόλεμος των Χαλκ
(Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 09:00) οι Εκδικητές πρέπει να σταματήσουν τον εκτός ελέγχου Kόκκινο Χαλκ καθώς απειλεί ότι θα καταστρέψει ολόκληρη την πόλη.

Συντονιστείτε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 09:00 για την πρεμιέρα του επεισοδίου Εκδικητές Ενωθείτε: η Επανάσταση του Ούλτρον στο Disney XD.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved