Αυτός ο δάσκαλος βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να ενθουσιάζει τα "πεμπτάκια" του πριν το μάθημα!

Σε μία προσπάθεια να φέρει χαρα και να χτίσει την εμπιστοσύνη με τους μαθητές του, ο δάσκαλος Barry White Jr. έχει εφεύρει μία ειδική χειραψία με κάθε ένα μαθητή του!

Αυτός ο δάσκαλος βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να ενθουσιάζει τα "πεμπτάκια" του πριν το μάθημα!

Για μερικούς δασκάλους του δημοτικού, το να κάνεις τα παιδιά να ενθουσιαστούν για το μάθημα, είναι αδύνατο... Αυτός όμως ο δάσκαλος της πεμπτης τάξης κατάφερε το αδύνατο!

Ο Barry White Jr. είναι ιδιαίτερα ευρηματικος και έχει δημισουργήσει μία χειραψία για κάθε παιδάκι σε όλες τουτις 3 τάξεις, και στις 3 που διδάσκει! Και τα παιδιά κάθονται στη σειρά για να τον χαιρετήσουν πριν μπουν στο μάθημα.

Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό τους δημιουργεί προσμονή και χαρά και η ψυχολογία των παιδιών είναι πάντα ανεβασμένη.

«Το πιο σημαντικό είναι η σχέση που εχεις με τα παιδιά» δηλώνει ο ίδιος, που τονίζει ότι τις περισσότερες φορές αυτή η σχέση παραβλέπεται.

Η περιφέρεια στην οποία ανήκει το σχολείο, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον κύριο White και τη εντυπωσιακή σχέση του με τους μαθητές του και το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά. Ο δάσκαλος είπε ότι εμπνεύστηκε από τον LeBron James και τις προσωπικές του χειραψίες με τους συμπαίκτες του στην Cleveland Cavaliers.

Αλήθεια τώρα, πόσο φανταστικός τύπος είναι;;;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved