H Kourtney Kardashian μας δείχνει το δωμάτιο της κόρης της Penelope για πρώτη φορά (εικόνες)

Η Kourtney Kardashian θέλει μόνο το καλύτερο για την μικρή της πριγκίπισσα, Penelope Scotland.

H Kourtney Kardashian μας δείχνει το δωμάτιο της κόρης της Penelope για πρώτη φορά (εικόνες)

Η 4 1/2 ετών κόρη της σταρ που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι The Kardashians, έχει νέο δωμάτιο και η Kourtney δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες, στο προσωπικό της ιστολόγιο. «Όταν μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι, η Penelope ήταν έτοιμη για "μεγάλο" δωμάτιο, αλλά ήθελε να έχει τόσο τα παιχνίδια της κοντά όσο και άπλετο χώρο για να παίζει», έγραψε η 37χρονη κάτω από τις φωτογραφίες.

kourtney kardashian penelope ΔΩΜΑΤΙΟ

«Κρατήσαμε αρκετά από τα αντικείμενα και διακοσμητικά που είχε στο πρώτο της δωμάτιο, αλλά δημιουργήσαμε έναν νέο και πιο μοντέρνο χώρο. Μάλιστα της χάρισα το "Love Me" φωτιστικό μου που πριν είχα εγώ στο δικό μου δωμάτιο!».

Στο δωμάτιο κυριαρχεί το ροζ και το λευκό. Στο κρεβάτι υπάρχει ένα τεράστιο μαξιλάρι Hello Kitty και δίπλα από το κρεβάτι υπάρχει ένα παιδικό καρότσι για να παίζει με τις κούκλες της. Δίπλα από το δικό της κρεβάτι υπάρχει το κρεβάτι της αγαπημένης της κούκλας και μια κρεμάστρα με πολλά κουκλίστικα ρουχαλάκια.

kourtney kardashian penelope ΔΩΜΑΤΙΟ2

Η πλάτη του κρεβατιού δεν περιορίζεται μόνο στο πίσω μέρος του κρεβατιού, αλλά υπάρχει από τη μία άκρη στην άλλη του τοίχου, δίνοντας έτσι την αίσθηση της ζεστασιάς και της θαλπωρής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved