«Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μας... η ιστορία της ζωής μας!»

Θυμάμαι τον εαυτό μου σε προσχολική ηλικία με μακριά καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τη μέση μου. Τα μαλλιά μου ήταν το οικογενειακό μας φετίχ. Με εντολή παππού δεν τολμούσε κανείς να κόψει τα... μαλλιά του παιδιού.

«Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μας... η ιστορία της ζωής μας!»

Αυτό βέβαια δημιουργούσε καθημερινούς, ομηρικούς καβγάδες με τη μαμά μου, που με κυνηγούσε με την βούρτσα στο χέρι για να με χτενίσει.

Κάθε ξεμπέρδεμα, κάθε βουρτσιά μεταφραζόταν σε πόνο και νεύρα. Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ποτέ. Μόνο όταν μεγάλωσα αρκετά και διεκδίκησα το κόψιμο των μαλλιών μου. Τότε τα πράγματα έφτιαξαν χωρίς γκρίνιες και πόνο.

MALLIA D2

Η κόρη μου έχει σχεδόν τα ίδια μαλλιά με εμένα. Έχει λεπτή τρίχα, αλλά πιο πυκνά και μακριά μαλλιά σε πιο σκούρα απόχρωση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι την φωνάζω Ποκαχόντας αφού μοιάζει με Ινδιάνα.

Πριν γνωρίσουμε την βούρτσα ξεμπερδέματος Michel Mercier , το πρωινό ξύπνημα και η ετοιμασία για το σχολείο ήταν μία μικρή περιπέτεια. Προσπαθούσα να την ξυπνήσω γλυκά γιατί ήξερα ότι με το που θα ξεκινούσαμε το χτένισμα θα είχαμε κλάματα και ένταση. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έμπαινε στο σχολικό κλαμένη και εγώ απίστευτα στεναχωρημένη!

Ευτυχώς ανακαλύψαμε την παιδική βούρτσα ξεμπερδέματος μαλλιών της Michel Mercier και η καθημερινότητα μας άλλαξε δια μαγείας. Τα δάκρυα από το τράβηγμα και από τον πόνο που προκαλούσε το ξεμπέρδεμα των μαλλιών της, μετατραπήκαν σε χαμόγελο, και χαρά, και ανυπομονησία. Τέλος στο κυνήγι και στην ένταση που σημάδευαν τις ημέρες μας με το άκουσμα του «βούρτσισμα μαλλιών». Η ιδιά πλέον απολαμβάνει τη διαδικασία και δεν είναι λίγες οι φορές που επιθυμεί να ξεμπερδεύει μονή της τα μπουκλωτά μαλλιά της. Και γιατί όχι, αφού η παιδική βούρτσα της Michel Mercier είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Έχει μικρό μέγεθος και λαβή, ώστε να ταιριάζει σε κάθε παιδικό χεράκι.

Μου άρεσε το γεγονός πως η Michel Mercier έχει φροντίσει για κάθε τύπο παιδικών μαλλιών να υπάρχει ξεχωριστή βούρτσα: Ροζ-Κίτρινη για λεπτά μαλλιά, Μωβ-Ροζ για κανονικά μαλλιά, Μπλε-Ροζ για χοντρά μαλλιά.

Δεν θα σας κρύψω πως ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα που είδα ξεμπερδεύοντας τα μαλλάκια της Ελένης, χάρισα μια βούρτσα Michel Mercier από την κλασική σειρά και σε μένα.
Τα μαλλιά μου έχουν μακρύνει αρκετά και έτσι λεπτά που είναι ταλαιπωρούμαι καθημερινά στο να ξεμπερδεύω τους κόμπους που δημιουργούν. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πιάνω συνέχεια αλογοουρά.
Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα ξεμπερδεύω πια τα μαλλιά μου με την βούρτσα της Michel Mercier, χωρίς να σπάει η τρίχα. Σημαντικό, δεν βρισκω σχεδόν καθόλου τρίχες στην βούρτσα μετά από κάθε βούρτισμα των μαλλιών μου.
Και για να μην ψάχνεστε ποια βούρτσα Michel Mercier ταιριάζει στα μαλλιά σας, υπάρχουν και στην κλασική σειρά διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τον τύπο μαλλιών: Ροζ για λεπτά μαλλιά, Πράσινη για κανονικά μαλλιά, Μπλε για χοντρά μαλλιά.
Εγώ που έχω λεπτή τρίχα πήρα την Ροζ!

MALLIA D3

Για κάθε περίπτωση είτε είστε στη δουλειά, είτε σε ταξίδι, είτε στη παραλία, είτε στο γυμναστήριο μπορείτε να διαλέξετε την σειρά ταξιδιού της Michel Mercier, για μια εμφάνιση πάντα περιποιημένη. Η βούρτσα ξεμπερδέματος από την σειρά ταξιδιού της Michel Mercier είναι μικρή και εύκολη στη χρήση. Χωράει στη τσάντα, στο σακίδιο, στην βαλίτσα...... πραγματικά παντού!

Σας έχω και κάτι ακόμα που με έκανε, και πάλι, να εκπλαγώ από τις δυνατότητες της βούρτσας ξεμπερδέματος της Michel Mercier (που μόνο απλή βούρτσα δεν την λες!). Η Michel Mercier ξεμπερδεύει τα μαλλιά σας καθώς και τις τρέσες και τα extensions με μια κίνηση μόνο!!! Αν είστε από τις γυναίκες που φοράτε τρέσες ή extensions δεν υπάρχει λόγος πια να ανησυχείτε!!! Με την βούρτσα Michel Mercier το ξεμπέρδεμα των μαλλιών σας θα γίνει και για εσάς μια ευχάριστη εμπειρία!

Είτε επιλέξετε την Michel Mercier για εσάς, είτε για τα παιδάκια σας, είτε την χρησιμοποιήσετε σε βρεγμένα, είτε σε στεγνά μαλλιά...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χτενίσετε και θα ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας ανώδυνα και ευχάριστα!

Καλή σας μέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved