Απίστευτο! Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και κατάφερε να κρατήσει το νέο για ένα περίπου μήνα, μυστικό.

Απίστευτο! Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Ο 47χρονος ηθοποιός υποδέχτηκε τον δεύτερο γιο του στις 7 Νοεμβρίου στο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού People, έχει επιλέξει ήδη και το όνομα του μικρού.

Ο κωμικός ηθοποιός και η σύζυγός του, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 και έχουν μαζί ένα τρίχρονο γιο. Ο πρωταγωνιστής του Hangover, δεν ήταν παρόν στο Φεστιβάλ Ταινιών στο Τορόντο, για την ταινία του «You Are Here», για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, τη στιγμή της γέννησης του μικρού το 2013.

zach galifianakis

Ο Zach Galifianakis και η Quinn Lundberg, είχαν δεσμό για πολλά χρόνια πριν αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά τις εκκλησίας, σύμφωνα με το cover story στο περιοδικό Rolling Stone, το 2011. «Η Quinn, είναι υπέροχη!», είχε πει στο περιοδικό για την σύζυγό του.

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά. «Θα ήθελα να υιοθετήσω, να τα αποκτήσω φυσιολογικά, με όλους τους τρόπους. Θέλω να έχω... περίπου 15 παιδιά!».

1415053157613 Image galleryImage 128611 EXCLUSIVE Zach Gal

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του δεύτερου γιου του, το όνομα που διάλεξε για εκείνον είναι: Rufus Emmanuel Lundberg. Πάντα κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την οικογένειά του, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ελάχιστες φωτογραφίες με τον πρώτο του γιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved