Νευριάσατε; Mε αυτούς τους 4 τρόπους θα νιώσετε άμεσα... ηρεμία

Ειναι πολύ λογικό να βγαίνετε εκτός εαυτού. Κάθε μαμά έχει δεκάδες λόγους να το πάθει.

Νευριάσατε; Mε αυτούς τους 4 τρόπους θα νιώσετε άμεσα... ηρεμία

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νιώσετε να χτυπάει η καρδιά σας σαν τρελλή, δοκιμάστε κάτι από τα παρακάτω:

1. Αναπνοή
Δοκιμάστε να αναπνεύσετε από το ένα ρουθούνι. Πρόκειται για μία αρχαία τεχνική, που αναπτύχθηκε για να καθαρίζουν τα ενεργειακά κανάλια. Καθήστε άνετε, κλείστε το δεξί ρουθούνι και αναπνεύστε μόνο από το αριστερό. Κάντε το για 3 λεπτά και θα νιώσετε άλλος άνθρωπος.

2. Τσάι.
Το πράσινο τσάι έχει ένα αμινοξύ, που ονομάζεται l-theanine, το οποίο μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί το στρες και το άγχος.

3. Σκέψη.
Θετική σκέψη, είναι το κλειδί. Αρχίστε να σκέφτεστε κάτι όμορφο, χαλαρωτικό και γαληνιο. Κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε. Πείτε το δυνατά, σκεφτείτε το, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε το στον εαυτό σας, στον διπλανό σας. Κάντε ό,τι θέλετε, αρκεί να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει θετικά!

4. Μουσική!
Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι, χαμηλά, δυνατά, τραγουδήστε το, ανοίξτε το ραδιόφωνο... Αν ειναι και χορευτικό και ρίξετε και ένα χορό, ακόμη καλύτερα!

Και να θυμάστε, μη σκάτε για πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Βάλτε στόχο τη νέα χρονιά να έχετε περισσότερη ηρεμία, λιγότερο πανικό και καλύτερη τάξη στις προτεραιότητές σας, ώστε να μη παρασύρεστε και πνίγεστε από την καθημερινότητα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved