Ειρήνη Χρυσή Τότσικα: Η κορούλα του Α. Τότσικα και της Ρ. Ρέβη μεγάλωσε πολύ. Δείτε τη σε νέα φωτογραφία

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν μιλήσει για τις δυσκολίες του τοκετού και της επιστροφής των διδύμων στο σπίτι.

Ειρήνη Χρυσή Τότσικα: Η κορούλα του Α. Τότσικα και της Ρ. Ρέβη μεγάλωσε πολύ. Δείτε τη σε νέα φωτογραφία

Έκτοτε η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά και προτεραιότητα και των δύο είναι τα παιδιά τους. Αν και έχουν βεβαρυμένο πρόγραμμα και οι δύο λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεως αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα διδυμάκια τους χτίζοντας στιγμές και αναμνήσεις μαζί τους.

Για μερικές από αυτές τις στιγμές, τις αναμνήσεις και τα κατορθώματά τους φροντίζουν να μας ενημερώνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram οι γονείς τους μικρού Άγγελου Μιχαήλ και της μικρής Ειρήνης Χρυσής. Το ίδιο συνέβη και χθες.

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της κόρης της Ειρήνης Χρυσής, που τη δείχνει να περπατάει κρατώντας ένα κύπελλο στο χέρι, σχολιάζοντας: «Υπάρχουν μερικά μονοπάτια σε αυτή τη ζωή όπου θα πρέπει να τα διασχίσεις μόνος σου!».

15625496 1054618854663655 467443929596297216 n

Η γνωστή φωτογράφος και ο ηθοποιός σύζυγός της, είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό και οι φωτογραφίες τους και τα σχόλιά τους στο διαδίκτυο, δέχονται το ένα like μετά το άλλο από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved