Όταν «όλα στη ζωή είναι δώρο», βοηθάς κι εκείνους που σε έχουν ανάγκη!

Τα Χριστούγεννα είναι κι επίσημα εδώ. Σε λίγες ημέρες το 2017 θα κάνει τη λαμπρή είσοδό του. Κι όμως, υπάρχουν κάποιες οικογένειες, που ζουν δίπλα μας, χρειάζονται τη βοήθειά μας και εμείς μπορούμε να τους την προσφέρουμε.

Όταν «όλα στη ζωή είναι δώρο», βοηθάς κι εκείνους που σε έχουν ανάγκη!

Κάπως έτσι, «έπεσα» πάνω στη νέα καμπάνια της NIVEA για τις φετινές γιορτές. Ένα βίντεο στο You Tube ήταν αρκετό για να γυρίσω, να κοιτάξω την μπλε κορδέλα που έτυχε να έχει στα μαλλιά της η μικρή μου, και να πειστώ πως... ναι, θα το κάνω! Ήταν η ίδια η σύμπτωση που με «φώναζε» να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας.

Ρίξε μία ματιά στο βίντεο και θα καταλάβεις για ποιο πράγμα σου μιλώ:

{youtube}C4SITCUMN68{/youtube}

Ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι για το συνάνθρωπό σου; Πολλές φορές, επηρεασμένες από την ρουτίνα και την καθημερινότητά μας, με τα παιδιά και τις καθημερινές τους ασχολίες, ξεχνάμε πως κάποιες οικογένειες δίπλα μας μπορεί να έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Τι δένει τελικά μία οικογένεια; Η τρυφερότητα. Η φροντίδα. Η αγάπη. Η χαρά. Η μαγεία της κάθε στιγμής. Γιατί κάθε στιγμή είναι πραγματικά πολύτιμη. Όλα στη ζωή είναι δώρο. Και μπορείς κι εσύ, όπως κι εγώ, να μπεις στη διαδικασία να χαρίσεις δώρα σε μία οικογένεια.

Ένα συγκινητικό βίντεο, μία μοναδική μουσική υπόκρουση και μία γεμάτο νόημα δράση: Μία μπλε κορδέλα δένεται σε φιόγκο, όπως ένα δώρο- και συμβολίζει πόσο μοναδική και πολύτιμη είναι η κάθε μία από αυτές τις στιγμές. Πόσο, πραγματικά, όλα στη ζωή είναι δώρο!

Το αισιόδοξο και γιορτινό αυτό βίντεο της «Μπλε Κορδέλας», μας προσκαλεί να δούμε τη ζωή διαφορετικά. Να εκτιμήσουμε όλα όσα έχουμε, τον πλούτο των μικρών καθημερινών στιγμών, και την αξία της φροντίδας μας σε εκείνους που τη χρειάζονται!

Φέτος στις γιορτές, η NIVEA στηρίζει το Μαζί για το Παιδί, προσφέροντας δώρα αγάπης σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Τώρα, μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ, να μοιραστεί η χαρά σε οικογένειες που τη χρειάζονται. Aν γνωρίζεις μια οικογένεια που χρειάζεται τη φροντίδα της NIVEA και θέλεις να της προσφέρεις ένα πολύτιμο δώρο αγάπης, ίσως να είναι εκείνη μία από τις 50 ακόμα τυχερές που θα παραλάβουν δώρα NIVEA.

Απλά μπες στο https://www.nivea.gr/campaigns/local/gr/OlaEinaiDoro και συμπλήρωσε στη φόρμα τα στοιχεία σου. Γιατί η στήριξη που προσφέρουμε ο ένας στον άλλο έχει αξία ανεκτίμητη. Όλα στη ζωή είναι δώρο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved