Η SARKK ΑΒΕΕ συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη στήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων

Η Sarkk ΑΒΕΕ, πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε για 3η συνεχόμενη χρονιά στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim σε ανθρώπους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Πλαγιαρίου, Θράκης και στον Ξενώνα Βρεφών SOS.

Η SARKK ΑΒΕΕ συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά τη στήριξη  φιλανθρωπικών ιδρυμάτων

Κατά την διάρκεια των 3 τελευταίων χρόνων που εφαρμόζεται το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Sarkk ΑΒΕΕ, έχουν δοθεί συνολικά περισσότερα από 17.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους καλύπτοντάς τους βασικές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης και χαρίζοντάς τους χαρά.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2016, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν τους δύο οικείους τους προορισμούς για να παραδώσουν οι ίδιοι τα δώρα και να τα ανταλλάξουν ευχές για ένα δημιουργικό 2017 γεμάτο υγεία, τύχη και χαμόγελα.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, ως επικεφαλής της αποστολής, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς στην οικογένεια της SARKK να μπορούμε να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα σε παιδιά και ενηλίκους, μέσω της συνεργασίας μας με τον Κοινωνικό Ξενώνα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τα Παιδικά Χωριά SOS. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που τους είναι απαραίτητα όπως παιδιά, μονογονεϊκές οικογένειες, μοναχικούς ανθρώπους. Από το 2014 που έχει ξεκινήσει αυτή η ενέργεια μέχρι και σήμερα, έχουμε μείνει πιστοί στα δύο αυτά κοινωφελή ιδρύματα και πλέον είμαστε συνοδοιπόροι τους, λαμβάνοντας από αυτούς την καλύτερη ανταμοιβή που δεν είναι άλλη από την οικειότητα, τη ζεστασιά και το χαμόγελο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved