Με το έξυπνο μόνιτορ uGrow της Philips Avent θα είσαι διαρκώς δίπλα στο μωρό σου

Όλες οι μαμάδες θέλουμε το καλύτερο για τα μικρά μας. Προσπαθούμε να τα φροντίζουμε διαρκώς και να βρισκόμαστε δίπλα τους κάθε λεπτό εκφράζοντας την αγάπη μας.

Με το έξυπνο μόνιτορ uGrow της Philips Avent θα είσαι διαρκώς δίπλα στο μωρό σου

Αγχωνόμαστε όταν δεν είμαστε στο πλευρό τους, ανησυχούμε και καμιά φορά ίσως υπερβάλουμε.Είναι όμως δυνατόν να είμαστε πάντοτε κοντά στα αγγελούδια μας; Πόσο μάλλον όταν κάθε σύγχρονη γυναίκα όπως εσύ έχει τόσες υποχρεώσεις και ένα φορτωμένο πρόγραμμα...

Τα καλά νέα είναι ότι η τεχνολογία κάνει τα πάντα εφικτά! Πρόσφατα ανακαλύψαμε την καινοτόμα συσκευή ενδοεπικοινωνίας u Grow Smart από τηPhilips Avent που μας επιτρέπει να επιβλέπουμε και να φροντίζουμε τα παιδάκια μας από το κινητό ή το τάμπλετ μας!

Με την τεχνολογία SafeConnect δε χάνεις ούτε λεπτό από τη ζωή του!

SCD860 26 Compass front A2 Easy Resize.com 1 3

Χάρη στην τεχνολογία SafeConnect,η συσκευή λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα και βελτιώνει αυτόματα τον ήχο και την εικόνα, διατηρώντας συνεχή τη σύνδεση με το μωρό σου. Αφού συνδεθεί με τις smartσυσκευές iOS ή Android που έχεις, σου δίνει τη δυνατότητα ακρόασης καθώς και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Δεν έχει καλή σύνδεση; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Το μόνιτορ προσπαθεί συνεχώς να επανασυνδεθεί και σε ειδοποιεί σε περίπτωση που η σύνδεση δεν μπορεί να αποκατασταθεί, προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο στο δίκτυο, δεν εξαντλεί την μπαταρία και λειτουργεί ακόμα και όταν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για άλλο σκοπό.

Σσσς... κοιμάται!

Πιο συγκεκριμένα, το βρεφικό μόνιτορ uGrow Smartμπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τρεις ταυτόχρονους παρατηρητές, ώστε να καταφέρνει και ο μπαμπάς του να το χαζεύει όταν πει τις πρώτες του λεξούλες ή όταν κάνει τα πρώτα βήματα!
Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που μετράει και καταγράφει τη θερμοκρασία, την υγρασία και τον ήχο στο παιδικό δωμάτιο. Το καλύτερο όμως είναι ότι διαθέτει πολύχρωμο νυχτερινό φως και δέκα μελωδίες νανουρίσματος για να σε βοηθάει να κοιμίζεις τον μικρό σου μπόμπιρα ή τη μικρή σου πριγκίπισσα σε δευτερόλεπτα!

Υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από αυτή που ο άγγελος σου κοιμάται; Με το βρεφικό μόνιτορ uGrow Smart μπορείς να φωτογραφίσεις το παιδάκι σου κάθε στιγμή και να αποτυπώσεις τις πιο γλυκές περιπέτειές του σε ποιότητα έως και 720p HD! Μην ξεχνάς, το έξυπνο βρεφικό μόνιτορ την ημέρα προβάλλει έγχρωμη εικόνα και τη νύχτα ασπρόμαυρη μέσω υπερύθρων.

Μία λύση για κάθε σου ανάγκη

Από εκεί και πέρα μπορείς να διαμορφώσεις τις ρυθμίσεις παρακολούθησης όπως ακριβώς θέλεις και να τις προσαρμόσεις στις ανάγκες σου. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι μπορείς να επιλέξεις τον τύπο των ενημερώσεων που θέλεις να λαμβάνεις καθώς και τη συχνότητά τους!

Έτσι θα είσαι σίγουρη για την ασφάλεια του μωρού σου και θα μπορείς να παρακολουθείς κάθε λεπτό της ζωής του χωρίς να ανησυχείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved