Οι παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Super Foods κοντά στα παιδιά της «Ελπίδας»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφτηκε για μία ακόμη χρονιά σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, για να μοιράσει δώρα, αγάπη και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Οι παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Super Foods κοντά στα παιδιά της «Ελπίδας»

H Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, και η υποδιοικήτρια, κυρία Άννα Ζωηρού, υποδέχτηκαν τους παίκτες και τους παράγοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τους ευχαρίστησαν θερμά για τη μεγάλη χαρά που δίνουν στα παιδιά με την παρουσία και τα δώρα τους αυτές τις άγιες μέρες.

Οι παίκτες Κένι Γκάμπριελ, Κώστας Γόντικας, Νικ Καλάθης, Πατ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντιμίτρι Νίκολς, Νίκος Παππάς, Κέϊσι Ρίβερς, Κρις Σίγκλετον, Μάικ Τζέημς, Αντώνης Φώτσης, Τζέιμς Φελντέιν και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά, τους μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά δώρα, και τοποθέτησαν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών τις δικές τους ευχές.

Τους παίκτες συνόδευαν ο προπονητής τους, Τσάβι Πασκουάλ, ο βοηθός προπονητή Νίκος Παππάς, ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, η Γενική Διευθύντρια marketing, Μαρία Γκούμα, και ο βοηθός team manager, Θεόδωρος Κρασσακόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved