Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσεις τα ρούχα του μικρού σου

Η ζωή των παιδιών είναι μια περιπέτεια! Παίζουν και ανακαλύπτουν καθημερινά τον κόσμο με το δικό τους τρόπο. Θυμάσαι την εποχή που έτρεχες ξέγνοιαστη όπως το μικρό σου;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσεις τα ρούχα του μικρού σου

Γράφει η Κατερίνα Ηλιάκη

Περπατούσες στη φύση, τσαλαβουτούσες στα νερά και τις λάσπες, λερωνόσουν στα χώματα χωρίς να σε νοιάζει τίποτα...
Είναι γεγονός πως οι πιο αθώες, τρυφερές και νοσταλγικές αναμνήσεις προέρχονται από τα παιδικά μας χρόνια, από την περίοδο που ζούσαμε έντονα την κάθε στιγμή. Όσα χρόνια και αν περάσουν, τα παιχνίδια στη φύση θα παραμένουν μία ανεκτίμητη αξία και μία συναρπαστική περιπέτεια. Για αυτό, ακόμη και σήμερα, μη διστάζεις να τη ζήσεις. Βγες έξω και παίξε με το παιδί σου. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να διασκεδάζεις μαζί του στον καθαρό αέρα!

Αν δεν λερωθείς, δεν θα το απολαύσεις. Άσε το μικρό σου να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς να σκέφτεσαι τα υπόλοιπα. Απόλαυσε το χαμόγελό του καθώς το βλέπεις να μεγαλώνει μέσα από όμορφες εμπειρίες. Τώρα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πώς θα καθαρίσεις τους λεκέδες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πετάξεις τα ρούχα στα νέα πλυντήρια -στεγνωτήρια της LG με τις απεριόριστες δυνατότητες!

Κάνε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη με το πάτημα ενός κουμπιού!
Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες και καινοτόμες λειτουργίες για να έχεις τέλειο αποτέλεσμα και να αφήνεις τα παιδιά σου να παίζουν άφοβα. Εσύ θα χρειαστεί μόνο να πατήσεις ένα κουμπί και θα έχεις στεγνά και καθαρά ρούχα με μία συσκευή που συνδυάζει δύο και σε βοηθά να εξοικονομήσεις χρόνο, χώρο και χρήμα!

To Εco Hybrid πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG δίνει επίσης τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στη λειτουργία Eco για εξοικονόμηση ενέργειας και στη λειτουργία Speed για μείωση του χρόνου του κύκλου στεγνώματος, ανάλογα με τις προτεραιότητες και ανάγκες σου.

LG HA WM Lifestyle image 3

Για να μην ανησυχείς για την υγεία των παιδιών σου, η LG ενσωματώνει επιπλέον σε κάποια μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων και την τεχνολογία ατμού, LG TrueSteam™ , η οποία εξαλείφει τα αλλεργιογόνα έως και 99,9% με πιστοποίηση από το Βρετανικό ‘Ιδρυμα Αλλεργιών.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να «φρεσκάρεις» τα ρούχα σου σε 20 μόνο λεπτά, ενώ οι ζάρες θα εξαφανιστούν χωρίς να τα σιδερώσεις! Έτσι, θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο!

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG έρχονται για να κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη πραγματοποιώντας την επιθυμία για #XronosGiaEmena! Επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειάς σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved