Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί κάνουν θόρυβο

'Eντονες αντιδράσειςς αλλά και κριτική δέχτηκε η διεύθυνση του εστιατορίου Organic Kitchen στο Buckhurst Hill της Βρετανίας για την απόφασή της να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών με την αιτιολογία ότι κλαίνε και κάνουν θόρυβο!

Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο σε παιδιά κάτω των 5 ετών γιατί κάνουν θόρυβο

Μάλιστα αναρτήθηκε και σχετική επιγραφή στην πόρτα του εστιατορίου προκαλώντας περαιτέρω αντιδράσεις. Το θέμα έλαβε διαστάσεις μετά την ανάρτηση της επιγραφής στο Facebook.

karen


Το Organic Kitchen που λειτουργεί και ως καφετέρια, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς λόγω του σημείου - βρίσκεται πολύ κοντά σε αρκετά σχολεία και τη βιβλιοθήκη της περιοχής- πολλοί γονείς το επέλεγαν για τον καφέ τους ή για φαγητό μαζί με τα παιδιά τους.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορία, Hilary Penning, υπεραμύνεται της απόφασής της λέγοντας ότι δεν ήταν εύκολη ήταν όμως αναγκαία.
«Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις που μητέρες έρχονταν με τα νεογέννητα μωρά τους και τα άφηναν να κλαίνε για ώρες χωρίς να ασχολούνται», δήλωσε στα αγγλικά ΜΜΕ. Ωστόσο πιστεύει ότι έκανε τη σωστή επιλογή.

«Δεν μπορώ να επιτρέπω στους ανθρώπους να έρχονται εδώ για μια μεγάλη γευστική εμπειρία, αλλά να φεύγουν γιατί το μεσημεριανό γεύμα ή το πρωινό τους καταστράφηκε από απερίσκεπτους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους εκτός ελέγχου», επέμεινε η Hilary Penning.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved