Πότε είναι η ώρα το παιδί μου να φορέσει φακούς επαφής;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η σκέψη αυτή θα απασχολήσει εσάς και το παιδί σας.

Πότε είναι η ώρα το παιδί μου να φορέσει φακούς επαφής;

Ειδικά όσο πλησιάζει η εφηβεία με τις διαρκείς αναζητήσεις ως προς τα θέματα εμφάνισης, αλλά και τις εντονότερες αθλητικές δραστηριότητες.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τους φακούς επαφής ελκυστική επιλογή για τους νέους. Είναι άλλωστε γεγονός, πως η χρήση φακών μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση του εφήβου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποτελούν μια σίγουρη λύση για τα προβλήματα όρασης διασφαλίζοντας παράλληλα καθαρή, περιφερική όραση, χωρίς να επηρεάζουν την εμφάνιση και χωρίς να περιορίζουν τις δραστηριότητες του παιδιού.

Στο ερώτημα «πότε είναι η ώρα;», την απάντηση σε αυτό μπορούν καταρχήν να τη δώσουν δύο άτομα. Ο επαγγελματίας υγείας των ματιών ως ειδικός στην οφθαλμική υγεία και κατάσταση του παιδιού, αλλά και ο ίδιος ο γονιός που μπορεί να αξιολογήσει το κατά πόσο το παιδί του είναι ώριμο αρκετά ώστε να τηρήσει τους απλούς κανόνες υγιεινής που η χρήση φακών επαφής προϋποθέτει.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον έχετε απευθυνθεί πρώτα στον ειδικό τώρα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε κατά πόσο το παιδί σας είναι έτοιμο για φακούς επαφής.

Τώρα, οι φακοί επαφής ACUVUE® - παγκόσμιος ηγέτης στους φακούς επαφής – παρέχουν την ευκαιρία δοκιμής στο κατάστημα οπτικών της επιλογής σας απολύτως δωρεάν.

Η διαδικασία απλή: κάνετε κλικ εδώ, βρίσκετε τον εφαρμοστή της περιοχής που σας εξυπηρετεί, εκτυπώνετε το προσωπικό κουπόνι που εμφανίζεται αυτόματα και δοκιμάζετε τους φακούς από το σημείο που επιλέξατε.

Περισσότερες πληροφορίες για τους φακούς επαφής ACUVUE® , την πρωτοπόρα τεχνολογία τους και τα προϊόντα της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε στο www.acuvue.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved