«Τραγούδα!» Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας παρουσία όλης της ελληνικής showbiz

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στα Village @ The Mall η επίσημη πρεμιέρα του animation «ΤΡΑΓΟΥΔΑ!» (SING) που θα κλέψει τις φετινές γιορτές!

«Τραγούδα!» Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας παρουσία όλης της ελληνικής showbiz

Ο Θέμης Γεωργαντάς, μοναδικά απολαυστικός στην πρώτη του μεταγλώττιση, είναι ο Μπάστερ Μουν, ένα γλυκό κοάλα που οργανώνει ένα διαγωνισμού τραγουδιού, όπου τίποτα δε μένει όρθιο! Στην πρεμιέρα της ταινίας όλοι οι φίλοι και γνωστοί του Θέμη ήταν εκεί για να απολαύσουν την εξαιρετική του δουλειά κάνοντας τον Μπάστερ Μουν δικό του!

Στην ταινία δίνουν φωνές και οι εξαιρετικοί ηθοποιοί από το σήριαλ ΤΑΜΑΜ Γιάννης Χατζηγεωργίου (Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (Μίνα) και Ντένης Μακρής (Έντι).

Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων ήταν: Φαίη Σκορδά, Σάσα Σταμάτη, Τζώννυ Καλημέρης, Ναταλία Γερμανού, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίνο, Stan, Κική Τσόλκα, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νάνσυ Παραδεισάνου, Μαρία Ηλιάκη, Ανδρέας Κουρής, Νόνη Δούνια.

Τα χαμόγελα μαρτυρούν πως όλοι πέρασαν καταπληκτικά! Τα παιδιά που παρακολούθησαν την ταινία βγήκαν ενθουσιασμένα, ζητώντας από τους γονείς τους πότε θα την ξαναδούν!

Το κοινό μπορεί να απολαύσει την ταινία μεταγλωττισμένη και στην πρωτότυπη εκδοχή της (και σε 3D) από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved