Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο ΑVENUE!

Πώς θα απασχολήσεις δημιουργικά τα παιδάκια σου τα Χριστούγεννα; Τις μέρες των γιορτών, που χαλαρώνουμε και υπάρχει περισσότερος χρόνος, πάρε τα αγγελούδια σου και κάντε μια βόλτα στο παραμυθένιο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στo ΑVENUE.

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο ΑVENUE!

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία διαδραστική παράσταση που ενθαρρύνει τα μικρότερα μέλη της οικογένειας να γίνουν ενεργητικοί συμμέτοχοι! Τα Looney Tunes ζωντανεύουν στο εργαστήρι του AVENUE και μεταμορφώνουν τους λιλιπούτιους επισκέπτες σε σκανταλιάρικα ξωτικά! Όλοι μαζί ετοιμάζουν παιχνίδια και πολλά ακόμη δώρα που θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι!

Εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Όσο τα μικρά σου παίζουν ξέγνοιαστα εσύ μπορείς να κάνεις μία βόλτα στο εμπορικό και να στηρίξεις τους Συλλόγους ΑΓΚΑΛΙΑ και ΠΙΣΤΗ. Πώς, όμως, θα συμβάλλεις στο έργο τους, χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου οι επισκέπτες καλούνται να συγκεντρώσουν βρεφικά γάλατα 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας, καθώς και πάνες για τα μωρά του συλλόγου ΑΓΚΑΛΙΑ. Από 17 έως 31 Δεκεμβρίου ο σύλλογος ΠΙΣΤΗ προσκαλεί τον κόσμο στο χριστουγεννιάτικο Bazaar για την ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις.

Δώρα, μουσική και γιορτινή ατμόσφαιρα

Kiss Avenue Banner A1 3

Η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Στις 11 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 15:00, ο ραδιοφωνικός σταθμός KISS FM θα μεταδώσει ζωντανά από το AVENUE το TOP 30 με τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να χορέψουν στους ρυθμούς τους!

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης θα μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για δωροεπιταγές αξίας 100€ για αγορές στο AVENUE την ίδια ημέρα αλλά και να κερδίσεις παιδικά βιβλία από το BOOK FESTIVAL! Κάνε το καλύτερο δώρο στον μικρό σου μπόμπιρα και διασκεδάστε μαζί στις πιο φαντασμαγορικές γιορτινές εκδηλώσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του AVENUE, επισκέψου το site και τη σελίδα AVENUE MALL ATHENS στο Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved