Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (vid)

Άλλη μία χριστουγεννιάτικη διαφήμιση κατάφερε να ξεχωρίσει και να συγκινήσει πολύ κόσμο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (vid)

Μετά λοιπόν την πολύ επιτυχημένη διαφήμιση του αεροδρομίου Χίθροου με πρωταγωνιστές τον κύριο και την κυρία Bear, η εταιρεία online δημοπρασιών Allegro από την Πολωνία, ετοίμασε το δικό της σποτάκι για τις γιορτές πετυχαίνοντας 100% το στόχο της: Έγινε viral αγγίζοντας τις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.

Πρωταγωνιστής του διαφημιστικού σποτ είναι ένας ηλικιωμένος κύριος που ζει μαζί με το σκύλο του. Αποφασίζει να μάθει αγγλικά μέσω ηχητικών βιβλίων τα οποία έχει παραγγείλει από το Internet. Η προσπάθειά του είναι αξιοζήλευτη: Κολλάει post-it σε όλα τα σημεία του σπιτιού για να μπορεί να θυμάται τις λέξεις, κοιμάται και ξυπνάει ακούγοντας αγγλικούς διαλόγους, παρακολουθεί ταινίες στα αγγλικά προσπαθώντας να θυμηθεί τις λέξεις, κυκλοφορεί στο λεωφορείο ακούγοντας με ακουστικά διαλόγους που τους επαναλαμβάνει. Κοιμάται και ξυπνάει παραμιλώντας στα αγγλικά. Στόχος του είναι να μάθει όσες περισσότερες λέξεις μπορεί...

Όταν πλέον έρχεται και η δεύτερη παραγγελία που έχει κάνει, και είναι μία βαλίτσα, είναι έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι. Η διαφήμιση έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής τα 6,8 εκατομμύρια views.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved