Ετοίμασε το δωμάτιο της κόρης της και μας το παρουσιάζει

Η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί τις ημέρες των Χριστουγέννων όπως αποκάλυψε η ίδια.

Με αφορμή την άφιξη της πρώτης κόρης της, η 32χρονη ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο και είναι έτοιμη μαζί με τον παραγωγό σύζυγό της να υποδεχτούν το πρώτο τους αγγελούδι.

Το άσπρο, το ροζ και το γκρι είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στο παιδικό δωμάτιο. Αν και μικρό κατάφεραν να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε γωνιά ενώ ο καθρέφτης-ντουλάπα, μεγαλώνει αρκετά τον χώρο, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι αρκετά μεγαλύτερος.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό People, με τη μέλλουσα μαμά να δηλώνει πανευτυχής που επιτέλους θα κρατά στα χέρια της το δικό της μωρό.

Σύμφωνα με τον γιατρό της, ως τελική ημερομηνία γέννησης είναι η 25η Δεκεμβρίου. Και όπως φαίνεται το μωράκι θα είναι και στην κυριολεξία το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δωράκι που θα μπορούσε να έχει η ίδια η ηθοποιός και ο σύζυγός της.

Η Christy Carlson Romano που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες στο Disney Channel, παντρεύτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2013 με τον Brendan Rooney, στον Καναδά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved