Νatureo! Το πρώτο κρασί χωρίς αλκοόλ

Για ακόμη μία φορά, οι κάβες Cellier μας φέρνουν κοντά στην απόλαυση, χωρίς ενοχές αυτή τη φορά, με μία νέα ιδέα, το κρασί χωρίς αλκοόλ!

Νatureo! Το πρώτο κρασί χωρίς αλκοόλ

Δίνοντας πάντα έμφαση στην υπεύθυνη κατανάλωση, τα Cellier μας παρουσιάζουν τα Natureo, τη νέα σειρά κρασιών του Μ.Torres με μηδενικό τίτλο αλκοόλης, που απαντούν στα παρακάτω ερωτήματα που λίγο πολύ, μας έχουν απασχολήσει όλους:
• «Τι κάνω κατά τη νυχτερινή έξοδο όταν είμαι ο οδηγός της παρέας μου?»
• «Η γυναίκα μου είναι έγκυος ή θηλάζει, θα στερηθεί το κρασί? »
• «Είμαι σε δίαιτα, θα αποφύγω το αλκοόλ!»
• «Ευχαριστώ αλλά δεν θα πιώ μαζί σας. Παίρνω αντιβίωση.»
• «Άστα ... παρασυρθήκαμε εχθές στο σπίτι με τους φίλους, και ήπιαμε λίγο παραπάνω. Αν και θέλω πολύ να συνοδεύσω το σημερινό φαγητό με ένα ωραίο κρασί, λέω να το αποφύγω!»
Η λύση ήρθε με τη δημιουργία της μοναδικής σειράς Natureo από τον M.Torres, το οινοποιείο που ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το πιο αναγνωρίσιμο και θαυμαστό του κόσμου. Tα τελευταία 5 χρόνια, o M.Torres έχει επενδύσει τεράστια ποσά για μια ριζοσπαστική τεχνολογία οινοποίησης, που πολύ απλά ... δίνει υπέροχα κρασιά χωρίς αλκοόλ!
Σας καλούμε να δοκιμάσετε τη σειρά Natureo, που περιλαμβάνει τρία κρασιά χωρίς αλκοόλ, με λιγότερες από τις μισές θερμίδες ενός συνήθους κρασιού με αλκοόλη 13%, στα καταστήματα Cellier (link για www.cellier.gr).

Miguel Torres Natureo – Λευκό: Τα σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο από την Καταλονία, συλλέγονται πριν από την ωρίμανσή τους για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα. Μοσχάτα αρώματα λευκών φρούτων, εσπεριδοειδών και λουλουδιών γεμίζουν το ποτήρι μας, ενώ παράλληλα μια ελαφριά, λεμονάτη επίγευση με δροσερή οξύτητα "δένει" το κρασί. Συνδυάστε το με τηγανητά λαχανικά, ελαφριά τυριά και θαλασσινά, σαλάτες, και φυσικά μόνο του ως απεριτίφ.

150PPP PNG natureo 2014 02 sa


Miguel Torres Natureo – Ροζέ: Εδώ η πρώτη ύλη είναι το Cabernet Sauvignon και το Syrah που δίνουν ένα απαλό, και επιτρέψτε μας, sexy κερασί χρώμα. Στο ποτήρι, η μύτη είναι μέτριας έντασης με φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους και αρώματα γλυκόριζας. Στο στόμα είναι ελαφρύ, δροσερό και ευχάριστο. Ιδανικό για όλα τα Ελληνικά καλοκαιρινά λαδερά, για τα παραδοσιακά γεμιστά, μια παέλια από την πατρίδα του, αλλά και μόνο του ως απεριτίφ.

150PPP PNG natureo r 2014 02 sa


Miguel Torres Natureo – Ερυθρό: Η ερυθρή εκδοχή χρησιμοποιεί σταφύλια από Syrah για να δώσει ένα κρασί με βαθύ ρουμπινί χρώμα, και μέτριας έντασης μύτη από κόκκινα και μαύρα φρούτα, με ανθικές νότες, ενώ το στόμα είναι ημίξηρο και λιπαρό με πλούσια φρουτώδη επίγευση. Θα συνοδεύσει πολύ όμορφα τα καλοκαιρινά κόκκινα φρούτα όπως κεράσια και φράουλες, και θα κάνει καλή παρέα σε όσους προτιμάνε τα γεμιστά με κιμά, ή θέλουν να απολαύσουν μια παραδοσιακή μακαρονάδα με σάλτσα.

150PPP PNG natureo t 2014 02 sa

Βρείτε τα στις κάβες Cellier ή στο www.cellier.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved