Κέρδισε τέσσερα μετάλλια και η διάσημη μαμά της δεν κρύβει την περηφάνια της

Μία ξεχωριστή στιγμή της κόρης της μοιράστηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια με τους θαυμαστές της.

Κέρδισε τέσσερα μετάλλια και η διάσημη μαμά της δεν κρύβει την περηφάνια της

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της μετά την απόκτηση τεσσάρων μεταλλίων σε αγώνες γυμναστικής. «Η «Mercy James έφερε το σπίτι 4 μετάλλια!» έγραψε η υπερήφανη μανούλα στη φωτογραφία της κόρης της με τα μετάλλια κρεμασμένα στο λαιμό της και ένα αστραφτερό χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

madonna

Στη δεύτερη φωτογραφία η κόρη της Madonna είναι μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριες της και πανηγυρίζουν την βράβευσή τους. «Συνέχισε Mercy James!!! Πρόκεται για ομαδική δουλειά!», σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια.

sdo

Η βασίλισσα της ποπ, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους φωτογραφίες με τα παιδιά της. Αλλωστε στα φώτα της δημοσιότητας συνήθως βρίσκονται η κόρη της Lourdes Maria Ciccone Leon και ο γιος της Rocco Ritchie.

3B092F6200000578 4000092 image m 97 1480902483186

Η Madonna υιοθέτησε τη Mercy το 2009. Η ίδια μέσω λογαριασμού της στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε την ίδρυση της παιδιατρικής κλινικής »Mercy James», στο κεντρικό νοσοκομείο του Μαλάουι. Έχει επίσης άλλο ένα υιοθετημένο παιδί, τον David Banda Mwale Ciccone Ritchie.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved