Χρήστος Φερεντίνος και Onirama στην Ονειρούπολη της Δράμας

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την έναρξη της Ονειρούπολης, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας, που βρίσκεται στη Δράμα.

Χρήστος Φερεντίνος και Onirama στην Ονειρούπολη της Δράμας

Ο Αη Βασίλης έκανε τις τελικές επιλογές του. Έχει αποφασίσει με την καρδιά του και έχει υπογράψει με το δυνατό του γέλιο.

Όλα τα σπιτάκια είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν τους μικρούς τους φίλους. Όλα τα παιχνίδια είναι στη θέση τους και φυσικά, όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν απαντήσει θετικά και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Δράμα για να προσφέρουν κέφι και διασκέδαση.

Ποιος, όμως, θα δώσει το τελικό σύνθημα;
Ο Χρήστος Φερεντίνος, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, θα δώσει το σύνθημα για να ανοίξουν οι πύλες της Ονειρούπολης, να ξεκλειδωθούν οι πόρτες από τα ξύλινα σπιτάκια για τις δεκάδες ΔΩΡΕΑΝ δράσεις και τα ξωτικά να βάλουν στις πρίζες τα χιλιάδες λαμπιόνια ώστε να φωτιστεί όλη η Ονειρούπολη.

Πληροφορίες, θέλουν τον Χρήστο σε μυστικές συσκέψεις με τα ξωτικά, προκειμένου να κάνουν ανεπανάληπτες εκπλήξεις στον Αη Βασίλη αλλά και στους επισκέπτες της.... Τα ξωτικά προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν τη διάθεση του για φάρσες και παιχνίδια κι εκείνος αντιστέκεται σθεναρά.

Επίσης, έγκυρες πηγές μαρτυρούν ότι η Κατερίνα Στικούδη, θα εμφανιστεί το ίδιο βράδυ με απογειωμένη διάθεση για τραγούδι, χορό και κέφι, έτοιμη να ξεσηκώσει τους θεατές .

Τις επόμενες ημέρες ο Χρήστος Φερεντίνος θα προβεί σε σχετικές δηλώσεις......

Το ραντεβού για την έναρξη παραμένει ακλόνητο! Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, η Ονειρούπολη ξεκινά για να ζωντανέψει το Χριστουγεννιάτικο όνειρο μικρών και μεγάλων.

Onirama στην ονειρούπολη Δράμας

Λευκός καπνός από το σπιτάκι του Άη Βασίλη, όπου γινόταν η σύσκεψη για το μουσικό συγκρότημα που θα απογειώσει τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, όσων τυχερών θα βρεθούν στον ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας, στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Ο Άη Βασίλης, μετά από ώρες προσεκτικής ακρόασης , επέλεξε τους αγαπημένους μας onirama για να ταξιδέψουν στη Δράμα και να προσφέρουν μία εκπληκτική μουσική συναυλία.

Το μήνυμα μεταφέρθηκε από τα ξωτικά στους onirama και η αντίδραση ήταν άμεση. Το τι ακριβώς είπαν θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων ξεκινά στην «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη» και σας περιμένει όλους, προκειμένου να ζωντανέψουμε όλοι μαζί το όνειρο των Χριστουγέννων.

Η Ονειρούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στις 3 Δεκεμβρίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved