Δέσποινα Καμπούρη: Τρίτο παιδί; Τι απάντησε και ποια ήταν η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή (vid)

Η σημερινή καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, ήταν η δική μας Δέσποινα Καμπούρη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Δέσποινα Καμπούρη: Τρίτο παιδί; Τι απάντησε και ποια ήταν η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή (vid)

Η δημοσιογράφος μίλησε για τα επαγγελματικά της νέα αλλά και για το πώς είναι η ζωή της με τις δύο κόρες της. «Η Έλενα γενικώς είναι ένα πολύ καλό και εύκολο παιδί. Τι εννοώ... Έφαγε αμέσως τη φρουτόκρεμά της, σε αντίθεση με τη Χριστινούλα μας που είναι ένα λιγόφαγο παιδί. Η Έλενα δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου!», είπε η Δέσποινα Καμπούρη και συνέχισε: «Το μωρό ήρθε γιατί το ζήταγε επίμονα η Έλενα... το αντιμετωπίζει σαν να είναι κουκλίτσα. Παίζει για λίγο μαζί της, με το νινάκι μας και θα πάει να παίξει με τα άλλα παιχνίδια της!». Αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ τρυφερό μπαμπά, λέγοντας ότι στην παρούσα φάση εκείνο που επιδιώκουν είναι να κάνουν μικρές και σύντομες αποδράσεις ώστε να περνούν λίγο χρόνο οι δυό τους.

Η διευθύντρια του Mothesrblog.gr μίλησε και για ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Διευθύντρια στο γυναικείο site Queen.gr και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών παρουσιάστηκε το βίντεο που επιμελήθηκε το Queen.gr με τη φιλική συμμετοχή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Ελένης Τσολάκη.

Λίγο πριν χαιρετήσουν την καλεσμένη τους, ο Κώστας Φραγκολιάς, της έκανε το εξής ερώτημα: «Για τρίτο παιδί θα πάμε;». Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι απάντησε και ποια ήταν η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved